Vergroten van lippen met Juvéderm ULTRA SMILE

Juvéderm ULTRA SMILE

Juvéderm ULTRA SMILE is een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden. Het hyaluronzuur in Juvéderm is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties.

Meer informatie over Juvéderm ULTRA SMILE

Juvéderm ULTRA SMILE is speciaal voor behandeling van de lippen voor bijvoorbeeld vollere lippen ontwikkeld. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft. Juvéderm ULTRA SMILE is uiterst precies te doseren en in principe niet voelbaar. De behandeling moet soms herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Vollere lippen krijgt u niet door een behandeling met botuline toxine, maar door een behandeling met een filler zoals Juvéderm ULTRA SMILE.

Resultaten van een behandeling met fillers

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA SMILE. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Juvéderm ULTRA SMILE

Bekijk video

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm ULTRA SMILE wordt u eerst verdoofd. Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd.

Een behandeling met Juvéderm ULTRA SMILE duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis.

Verdoving

Voor de behandeling wordt de bovenlip plaatselijk verdoofd met verdovingsinjecties naast de neus. Voor de onderlip kunnen (indien gewenst) verdovingsinjecties in de huid van de kin worden geplaatst.

Injectables behandeling van Eef

Bekijk video

Na 1 tot 2 uur is de verdoving uitgewerkt. De huid kan rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Er mag ten tijde van een fillerbehandeling geen sprake zijn van een actieve infectie ergens in het lichaam. Dus ook cliënten die een blaasontsteking, griep, sinusitis, paradontitus of iets dergelijks hebben of recent (in afgelopen 2-4 wkn) hebben gehad, raden we aan een fillerbehandeling uit te stellen tot ongeveer 1 maand na einde van de infectie.

Doordat mijn mondhoeken naar beneden hangen denkt iedereen dat ik chagrijnig ben. Is hier wat aan te doen?

Injectables kunnen hiervoor vaak verbetering geven. Juvéderm is hiervoor zeer geschikt. Het inspuitmiddel wordt dan vaak in de buitenkant van zowel boven- als onderlip gespoten, waardoor de mond zich al het ware opricht.

Zijn er medicijnen die ik niet mag nemen?

Wanneer u medicijnen gebruikt moet u dit van tevoren aangeven. Het gebruik van medicijnen is op zich geen contra-indicatie voor een inspuiting met een filler.

Moet ik stoppen met roken?

U hoeft niet te stoppen met roken voor een rimpelbehandeling. Maar het is wel goed om u te realiseren dat roken uw huid snel laat verouderen.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Is de behandeling pijnlijk?

Fillerinjecties worden door sommige mensen als pijnlijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen. Om het ongemak te verminderen koelen we uw huid voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling met Juvéderm ULTRA SMILE

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling.

Behandeling Prijs
Juvéderm ULTRA SMILE per 0,55 ml € 300,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak voor een consultgesprek.

(8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten