Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Skinbooster

vanaf € 155,-

Voor een frisse en gehydrateerde huid die straalt

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Wil je af van een droge, vale en slappe huid met volumeverlies?

Dan biedt een skinbooster behandeling de oplossing. De skinboosters zorgen voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De skinbooster is een optimale behandeling om je huid te kunnen voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee je huidconditie met sprongen vooruit gaat.

Hoe werkt het?

Tijdens een skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een injectievloeistof bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtbinder en komt van nature voor in onze huid tussen de cellen. Hyaluronzuur kan wel tot 1000x zijn gewicht aan water vasthouden. Verlies van hyaluronzuur is een van de oorzaken van huidveroudering. Deze injectievloeistof wordt met behulp van de Dermapen 4 in de huid ingebracht. Dankzij de Dermapen 4 worden op hoge snelheid minuscule verticale kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten van de skinbooster direct op de plekken terecht komen waar ze zo hard nodig zijn. Door de minuscule gaatjes in de huid kan wel tot 96% van de actieve stoffen in de huid doordringen in tegenstelling tot een crème op de intacte huid waarvan slecht 2-3 % de juiste diepte bereikt. Door de kleine kanaaltjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid.

Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een skinbooster behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Behandelingen

Welke skinbooster behandelingen verzorgt Velthuis kliniek?

Een RRS-Inject® Skinbooster is een behandeling waarbij een combinatie van ingrediënten wordt geïnjecteerd. Deze bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Deze behandeling is voor alle delen van het gezicht mogelijk. De keuze voor skinbooster hangt samen met jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidtherapeuten kunnen je goed adviseren. Voor een optimaal resultaat onderga je 4 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken.

voor de vale, gedehydrateerde huid

RRS® HA Injectable

De RRS® HA Injectable is een skinbooster met hyaluronzuur met een anti-ageingcomplex met 72 actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vetzuren dat de cellen voedt, regenereert en stimuleert. Het hyaluronzuur hydrateert, geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen. Het is in het bijzonder geschikt voor een rokershuid en een huid met zonneschade.

voor de verouderde huid met volumeverlies

RRS® Hyalift 75 Pro-active

RRS® Hyalift® 75 Pro-active is een skinbooster met een zeer hoge concentratie hyaluronzuur met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

voor de slappe huid

RRS® HA Tensorlift

RRS® HA Tensorlift Skinbooster is een skinbooster met hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), een acethylcholine precursor, die bewezen effectief is bij het verbeteren van de stevigheid van de huid.

Voor ‘puffy eyes’ en donkere kringen onder de ogen

RRS® HA eyes

De RRS® HA Eyes is een skinbooster met hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Zij repareren, vullen en voeden de huid.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de huidtherapeut die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de huidtherapeut. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De huidtherapeut kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. Aanvullend op het consult kan de huidtherapeut eventueel direct een huidscan uitvoeren. Met behulp van deze EVE M scan wordt de conditie van jouw huid in beeld gebracht en kunnen we ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de huidtherapeut onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto’s voor in je medisch dossier. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de huid voor te bereiden op de behandeling met voorgeschreven producten. De huidtherapeut zal hier tijdens het consult een persoonlijk advies over geven. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer twintig tot dertig minuten.

  Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelende huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Na het bepalen van de juiste instellingen wordt de skinbooster ‘cocktail’  met actieve ingrediënten zorgvuldig aangebracht. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen4, die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De huidtherapeut maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkelend gevoel geven.

  De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend product. Na de behandeling krijg je een passend advies wanneer en welke huidverzorgingsproducten je op de huid mag gebruiken.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis. Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

  Het is raadzaam om het de eerst 72 uur na de behandeling even rustig aan te doen en warmte bronnen te vermijden. Dit betekent dat je niet mag sporten of naar de sauna mag. De ‘kanaaltjes’ zijn namelijk nog niet dicht en transpiratievocht kan je huid irriteren.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medisch dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Iedere cosmetische ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn de risico’s zeer minimaal bij deze behandeling, om die reden kan deze behandeling het gehele jaar worden uitgevoerd en is het een zeer geschikte behandeling voor in de zomerperiode.

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in Microneedling. Zij zullen er alles aan doen om je verslapte huid weer strakker te krijgen.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie over skinboosters

Veelgestelde vragen

Is de behandeling met skinboosters pijnlijk? Wanneer is het resultaat van een skinbooster behandeling optimaal? Antwoord op deze vraag lees je hier.

Is een skinbooster behandeling pijnlijk?

De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd, en wordt meestal niet als erg pijnlijk ervaren. Vaak is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

 

Wanneer is het resultaat met een skinbooster behandeling optimaal?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij meestal vier behandelingen. De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces, dat ook na een behandeling doorgaan, en de levensstijl. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij een gezonde levensstijl, bloostelling aan Ultraviolet licht te beperken en dagelijks de huid te verzorgen en beschermen met een zonbescherming

Wanneer mag ik in de zon na een skinbooster behandeling? 

Probeer de zon en solarium zoveel mogelijk te vermijden tot 4 weken na de behandeling. Kom je toch in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger. Wacht eveneens 7 dagen met het aanbrengen van een zelfbruinende crème of spraytan.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een skinbooster behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201