Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Tina Jawidan

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 19930337801 Behandelingen:
Vestiging:

Met haar werk creëert drs. Jawidan verbetering in iemands uiterlijk en tegelijkertijd ook vaak in iemands innerlijk.

"Van jongs af aan heb ik al interesse gehad in esthetiek dus de keuze voor dit vakgebied was geen lastige. Ik haal voldoening uit mijn werk als cosmetisch arts als ik mensen blij kan maken. Met mijn werk creëer ik verbetering in iemands uiterlijk en tegelijkertijd ook vaak in iemands innerlijk. Deze twee staan onherroepelijk in verbinding met elkaar. 

Ik vind het fijn om in een persoonlijke setting te werken zoals bij Velthuis kliniek, waarin mensen zich vertrouwd voelen en er laagdrempelig contact is. Ik word gefaciliteerd in alles wat ik nodig heb waardoor ik mijn eigen werk optimaal kan uitvoeren. 

Ik probeer mensen een goed gevoel over zichzelf te geven door te helpen bij het verouderingsproces. Ik ben altijd eerlijk en kijk samen met mijn cliënt naar de mogelijkheden en verwachtingen. Mijn doel is om mensen mooi oud te laten worden op de manier die bij hen past en hun natuurlijke schoonheid te accentueren.

Met regelmaat krijg ik hier ook een bevestiging van doordat cliënten mij een persoonlijk berichtje of kaartje sturen over de positieve impact die de behandeling op hun leven heeft gehad. Dat voelt enorm goed!

Als afstudeeronderzoek heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de verschillen in lipfillers. En die wetenschap komt mij, en mijn cliënten, heel goed van pas. Drs. Tina Jawidan volgde haar opleiding Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 2023 werkt zij als cosmetisch arts bij Velthuis kliniek.

"Mijn doel is om mensen mooi oud te laten worden op de manier die bij hen past en hun natuurlijke schoonheid te accentueren."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201