Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Neuslippenplooi

Laat die vermoeide en zorgelijke uitdrukking verdwijnen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Neuslippenplooi in het kort

  • De neuslippenplooi (een diepe rimpel die van de zijkant van je neus naar je mondhoek loopt) kan zorgen voor een vermoeide en zorgelijke uitdrukking.
  • Een ontsierende neuslippenplooi behandelen we effectief met fillers.

Wat is een neuslippenplooi?

Heb je een diepe rimpel die van de zijkant van je neus naar je mondhoek loopt? Deze neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide en zorgelijke uitdrukking. Zeker als je daarbij ook nog last hebt van marionetlijnen rond je mond. Bij Velthuis kliniek helpen we je graag uit de kreukels. Met injectables geven onze specialisten je weer snel een strak en verfijnd uiterlijk.

Hoe ontstaat een neuslippenplooi?

Naarmate we ouder worden verliezen we onderhuids vet en gaan de botten in het gezicht krimpen. Hierdoor zakken structuren zoals onze wangen naar beneden en ontstaat er een neuslippenplooi. Of deze wordt dieper. Niet bij iedereen natuurlijk. Deels is het een gevolg van erfelijke factoren en invloeden van binnen en buitenaf, zoals gezondheid, voeding, roken, koffiedrinken en de zon.

Resultaat

Na een bezoek aan Velthuis kliniek heb je weer een zachte en vriendelijke uitdrukking op je gezicht. Minder vermoeid. Dat zie je direct! Uiteraard reageert iedereen anders op de behandeling, maar de behandelend arts zal je in het eerste consult duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Hou er rekening mee dat de behandeling soms na 2 tot 4 weken herhaald moet worden voor een optimaal resultaat. En als het middel na ongeveer 12 maanden is uitgewerkt, kun je uiteraard ook weer opnieuw bij ons terecht.

De behandeling van een neuslippenplooi

Die ontsierende neuslippenplooi behandelen we effectief met fillers. Bij Velthuis kliniek vertellen onze cosmetische artsen je graag alles over de behandeling. Welke methode past het best bij jou, welk resultaat kun je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. Op basis van jouw persoonlijke wensen bekijkt de arts welke filler je het beste resultaat geeft.

Onze specialisten werken meestal met Juvéderm Voluma, Volift of Ultra 3/4. Allemaal veilige fillers die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstellen. De unieke, zachte gel van Juvéderm bevat hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt. Zelfs de prikjes voel je praktisch niet dankzij het verdovingsmiddel lidocaïne dat in het middel zit. De behandelde plek kan een paar dagen gevoelig blijven en direct na behandeling zijn de wangen vaak een beetje rood en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag. Ook kan er een blauw plekje ontstaan na de behandeling, maar ook dat verdwijnt snel. Na 2 tot 4 weken kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog 24 uur met het dragen van make-up of reinigen van de huid.

Juvéderm Voluma, Volift of Ultra 3/4

Juvéderm geeft een zeer natuurlijk effect, tot wel 12 maanden lang. Met een minimale zwelling na de behandeling en een lang houdbaar resultaat. Het hyaluronzuur van Juvéderm is volkomen zuiver en dus veilig. Met een zeer klein risico op allergische reacties. Juvéderm Voluma, Volift of Ultra 3/4 zijn speciaal ontwikkeld om diepere rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen, zoals naast de neus.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Juvéderm en tijdelijke spierontspanners.  

Wat kost een filler behandeling?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. In een consult vertellen we je graag welke oplossing voor jou geschikt is, met daarbij de bijbehorende prijs.

Juvéderm filler

€ 550,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201