Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Injectables

Vanaf € 105,-

Voor een jeugdige en uitgeruste uitstraling

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Altijd een natuurlijk resultaat

Behandeling door ervaren cosmetisch artsen

Wanneer een injectable behandeling?

Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Of stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug. Boek nu ook direct online je consultafspraak. 

“Ik zie er weer fris uit.” “Ik hoef me niet meer te storen aan die diepe rimpel.” “Mijn gezichtsuitdrukking is zoveel zachter.” Dat zijn de reacties van mensen die een injectable behandeling hebben gehad. Zij hebben meer zelfvertrouwen en zitten beter in hun vel.

MD codes

Totaal aanpak van het gezicht

Wat we willen bereiken met een filler behandeling is het aanpakken van de oorzaak, en niet de symptomen (ogenschijnlijk diepere plooien) behandelen. Omdat het gezicht één geheel is, dien je dus ook het gehele gezicht te behandelen en niet alleen maar een deel van het gezicht. Door meer volume te gebruiken en dit op de juiste plekken te injecteren, werkt dit voor vrijwel iedereen en zijn de resultaten beter en natuurlijker. Dit doen wij volgens de MD Codes methode.

In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied meteen behandeld wordt, richten we ons bij de MD Codes eerst op de oorzaak van een probleem in plaats van op het gevolg. Bij deze methode wordt het gezicht ingedeeld in verschillende gebieden die elk een code krijgen en behandeld worden met een bepaalde filler in een standaard hoeveelheid. De MD Codes methode is een gestandaardiseerde methode die bij iedereen toepasbaar is.

Van belang is dat eerst de basis aangepakt dient te worden, voordat de losse plooien aandacht krijgen. Wanneer er sprake is van verslapping, wil je dit probleem als eerste met de fundering van het gezicht als basis behandelen. Dit gebeurt vaak van boven naar beneden, van kruin naar onderkaak, van upper face naar lower face.

Upper face

Voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels; we kunnen ze allemaal effectief behandelen met een tijdelijke spierontspanner. Heb je last van donkere kringen en volumeverlies onder je ogen? Dan kunnen we met een filler behandeling met Juvéderm Volbella of Ultra het volume van het gebied rondom je ogen weer herstellen. Je verfrist je oogopslag hier enorm mee! 

Mid face

Fillers kunnen effectief zijn voor het toevoegen van volume in je wangen. Daarmee wordt het volume in het gezicht hersteld en komen je natuurlijke gezichtscontouren terug. Een ontsierende neuslippenplooi behandelen we ook met fillers. Juvéderm Voluma, Volift of Ultra 3/4 zijn speciaal ontwikkeld om diepere rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen, zoals in de wangen of naast de neus.

Lower face

Dit betreft de kin, kaaklijn en de lippen. Zo kunnen we fillers gebruiken voor meer contour en het versterken van je kin en kaaklijn. Daarnaast is het effectief voor het toevoegen van volume en definitie voor vollere lippen. Het verzachten van fijne lijntjes rond je mond kan ook met fillers of een tijdelijke spierontspanner. Juvéderm Ultra Smile, Ultra 3 of Volift zijn veilige fillers die speciaal zijn ontwikkeld voor de lippen en het gebied rondom de mond. Juvéderm Volux is speciaal ontwikkeld om het verlies aan volume terug te brengen in het gezicht zoals bij de kin en kaaklijn. 

Video over injectables

Injectables: hoe werkt het?

Gerelateerde blogs

Meer informatie over injectables

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten op mijn consult afspraak?

Om te beoordelen welke behandeling voor jou het meest geschikt is, neemt de cosmetisch arts tijdens jouw consult de tijd om te achterhalen wat je wensen zijn en een persoonlijk behandelplan te bespreken. Tijdens het consult zal de cosmetisch arts je gezicht analyseren en beoordelen zowel in rust (statisch) als in beweging (dynamisch) met als uiteindelijk doel jou een resultaat te bieden dat er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na een behandeling met een tijdelijke spierontspanner zie je vaak nog niet direct resultaat. Enkele dagen na de inspuiting is er al een effect zichtbaar en na 1 maand is dat optimaal. Injecties met fillers geven onmiddelijk resultaat. Let op, dit betreft een tussentijds resultaat, want de fillers gaan nog water binden. Optimaal resultaat is na vier weken te zien.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Na drie tot zes maanden is een tijdelijke spierontspanner bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Bij fillers is het effect iets langer, dit resultaat kan tot vierentwintig maanden zichtbaar blijven.

Is de behandeling pijnlijk?

Injectable behandelingen worden door de meeste mensen niet als erg pijnlijk ervaren. Om het eventuele ongemak te verminderen koelen we je huid voor en direct na de behandeling met coldpacks. Daarnaast zit er standaard al verdoving in de fillers en bieden we indien gewenst extra verdovingsmogelijkheden met crème en/of prikjes.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over injectables?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201