Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Injectables

Vanaf € 100,-

Voor een jeugdige en uitgeruste uitstraling

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Een waardering van een 8,9 door onze cliënten

Behandeling door ervaren cosmetisch artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Wanneer een injectable behandeling?

Heb je last van huidveroudering?

Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Of stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug. Boek nu ook direct online je consultafspraak. 

Resultaat

“Ik zie er weer fris uit” “Ik hoef me niet meer te storen aan die diepe rimpel” “Mijn gezichtsuitdrukking is zoveel zachter”. Dat zijn de reacties van mensen die een injectable behandeling hebben gehad. Zij hebben meer zelfvertrouwen en zitten beter in hun vel.

Meer informatie over Injectables

Veelgestelde vragen Blog
Veelgestelde vragen

Hoe snel zie ik resultaat? Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? En is de behandeling pijnlijk? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na een behandeling met een tijdelijke spierontspanner zie je vaak nog niet direct resultaat. Enkele dagen na de inspuiting is er al een effect zichtbaar en na 1 maand is dat optimaal. Injecties met fillers geven onmiddelijk resultaat. Let op, dit betreft een tussentijds resultaat, want de fillers gaan nog water binden. Optimaal resultaat is na vier weken te zien.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Na drie tot zes maanden is een tijdelijke spierontspanner bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Bij fillers is het effect iets langer, dit resultaat kan tot vierentwintig maanden zichtbaar blijven.

Is de behandeling pijnlijk?

Injectable behandelingen worden door de meeste mensen niet als erg pijnlijk ervaren. Om het eventuele ongemak te verminderen koelen we je huid voor en direct na de behandeling met coldpacks. Daarnaast zit er standaard al verdoving in de fillers en bieden we indien gewenst extra verdovingsmogelijkheden met crème en/of prikjes.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag
Blog

Wil je meer weten over injectables? Lees dan een van de blogposts, geschreven door onze cosmetisch artsen. 

Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie