Boek online je consultafspraak    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Injectables

Vanaf € 105,-

Voor een jeugdige en uitgeruste uitstraling

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Wanneer een injectable behandeling?

Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Of stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug. Boek nu ook direct online je consultafspraak. 

“Ik zie er weer fris uit” “Ik hoef me niet meer te storen aan die diepe rimpel” “Mijn gezichtsuitdrukking is zoveel zachter”. Dat zijn de reacties van mensen die een injectable behandeling hebben gehad. Zij hebben meer zelfvertrouwen en zitten beter in hun vel.

MD codes

Totaal aanpak van het gezicht

Wat we willen bereiken met een filler behandeling is het aanpakken van de oorzaak, en niet de symptomen (ogenschijnlijk diepere plooien) behandelen. Omdat het gezicht één geheel is, dien je dus ook het gehele gezicht te behandelen en niet alleen maar een deel van het gezicht. Door meer volume te gebruiken en dit op de juiste plekken te injecteren, werkt dit voor vrijwel iedereen en zijn de resultaten beter en natuurlijker. Dit doen wij volgens de MD Codes methode.

In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied meteen behandeld wordt, richten we ons bij de MD Codes eerst op de oorzaak van een probleem in plaats van op het gevolg. Bij deze methode wordt het gezicht ingedeeld in verschillende gebieden die elk een code krijgen en behandeld worden met een bepaalde filler in een standaard hoeveelheid. De MD Codes methode is een gestandaardiseerde methode die bij iedereen toepasbaar is.

Video over injectables

Injectables: hoe werkt het?

Meer informatie over injectables

Veelgestelde vragen

Hoe snel zie ik resultaat? Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? En is de behandeling pijnlijk? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na een behandeling met een tijdelijke spierontspanner zie je vaak nog niet direct resultaat. Enkele dagen na de inspuiting is er al een effect zichtbaar en na 1 maand is dat optimaal. Injecties met fillers geven onmiddelijk resultaat. Let op, dit betreft een tussentijds resultaat, want de fillers gaan nog water binden. Optimaal resultaat is na vier weken te zien.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Na drie tot zes maanden is een tijdelijke spierontspanner bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Bij fillers is het effect iets langer, dit resultaat kan tot vierentwintig maanden zichtbaar blijven.

Is de behandeling pijnlijk?

Injectable behandelingen worden door de meeste mensen niet als erg pijnlijk ervaren. Om het eventuele ongemak te verminderen koelen we je huid voor en direct na de behandeling met coldpacks. Daarnaast zit er standaard al verdoving in de fillers en bieden we indien gewenst extra verdovingsmogelijkheden met crème en/of prikjes.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over injectables?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201