Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Zo helpen we je

Velthuis kliniek staat voor jou klaar met aandacht, advies en cosmetische behandelingen. Je bent van harte welkom in één van onze 8 klinieken.

Wat jou ook stoort, wij begrijpen je probleem

En we hebben ook een passende oplossing. Onze ervaren specialisten luisteren naar je wensen en vertellen je eerlijk en realistisch wat ze voor je kunnen doen.

Wat jou ook stoort, wij begrijpen je probleem

En we hebben ook een passende oplossing. Onze ervaren specialisten luisteren naar je wensen en vertellen je eerlijk en realistisch wat ze voor je kunnen doen.

Stap 1: Telefonische intake

Wij zorgen ervoor dat je bij de juiste specialist terecht komt

Overweeg je een behandeling? Bel dan om een afspraak te maken. We vragen naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de specialist die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

informatie-centrum-medewerkster-high-resolution

Direct contact opnemen

Tel: 088 - 7785201

MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00

Stap 2: Adviesgesprek met arts

Een eerlijk advies over het resultaat en de risico’s, dat vinden wij normaal

Tijdens het adviesgesprek zie je altijd de arts die je later ook gaat behandelen. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Je krijgt eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

Stap 3: De behandeling

We werken veilig, deskundig en met aandacht. Je bent dus in goede handen

Elke behandeling is spannend, dat begrijpen wij heel goed. Daarom doen we er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. We werken volgens de strengste veiligheidsnormen en hebben aandacht voor de kleinste details. Zo kun je met een gerust gevoel je behandeling ondergaan. Bij Velthuis kliniek werken meer dan 40 specialisten die stuk voor stuk echte experts zijn binnen hun vakgebied. Of je nu komt voor een ooglidcorrectie of voor injectables, voor een laserbehandeling of borstvergroting: je bent altijd in goede handen. Meer over onze behandelingen

Stap 4: Nazorg

Ook ná de behandeling blijven we goed voor je zorgen

Na de behandeling moet je herstellen. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan is het goed om te weten dat we er altijd voor je zijn. De kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt. Pas na de laatste controle, als je helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar. En zeggen we graag tot een volgende keer!

Wij krijgen gemiddeld een 8.9 van onze cliënten

Dat is een score om trots op te zijn! Op www.kliniekervaringen.nl en www.zorgkaartnederland.nl kun je lezen wat anderen over ons zeggen. Wil je zelf ervaren hoe goed de zorg bij Velthuis kliniek is? Met 8 vestigingen zijn we altijd dichtbij.