Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Cosmeceuticals

Huidverbeterende verzorgingsproducten voor een optimaal verzorgde huid

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Welke huidverbeterende verzorgingsproducten passen het beste bij jou?

Wil jij je huid graag optimaal kunnen verzorgen? Weet je niet goed welke producten daarvoor te kiezen? Of zijn je pigmentvlekken of je vale teint nog niet verbeterd door gebruik van cosmetica? Vaak krijgen wij de vraag wat de beste huidverzorgingsproducten zijn. Bij Velthuis kliniek werken we met huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten voor echte huidverbetering, ook wel cosmeceuticals genoemd. Een cosmeceutical (de naam zegt het al; cosmetisch/medisch) bevat veel hoogwaardige effectieve ingrediënten waarmee je de huidconditie niet alleen onderhoudt, maar ook echt kan verbeteren. Omdat alle producten in tubes, ampullen of pompflesjes zitten, worden hiermee de ingrediënten extra goed (en hygiënisch) bewaard.

Het gebruik

Cosmeceuticals kunnen specifieke huidproblemen effectiever aanpakken door de hoge concentraties actieve ingrediënten die in diepere huidlagen kunnen doordringen. Zo kunnen we de gezondheid van je huid versterken, schade herstellen en huidcondities verbeteren. Bovendien zijn de samenstellingen getest op effectiviteit en veiligheid waardoor we je wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsproducten kunnen aanbieden. Het gebruik van cosmeceuticals heeft een versterkend effect op je huidbehandeling. Want wat jij thuis smeert maakt ook uit voor het uiteindelijke eindresultaat van je behandeling. Onze huidtherapeuten adviseren je graag welke cosmeceuticals bij jouw huidconditie passen en begeleiden je gedurende het gebruik ervan.

Wanneer kies je voor een cosmeceutical?

Wij vinden het belangrijk om jouw huid weer gezond te maken en te laten stralen. Daarom kunnen we je het gebruik van onze cosmeceuticals op verschillende momenten adviseren.  
We adviseren onze cosmeceuticals voor het verbeteren van jouw huidconditie, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van rosacea of pigmentvlekken. Ook adviseren we je welke producten ter voorbereiding of ondersteuning zijn in te zetten voor het behalen van het meest optimale resultaat van jouw behandeling. Daarnaast kunnen we je producten adviseren voor het behoud van een langdurig resultaat en om het proces van huidveroudering af te remmen.  

Mesoestetic

Met de cosmeceuticals van Mesoestetic kunnen wij je helpen bij een effectieve dagelijkse verzorging voor verschillende wensen. Denk hierbij aan het aanpakken van huidveroudering, pigment, acne, rosacea en een droge of gevoelige huid. Met Mesoestetic bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod producten aan, waaronder dagelijkse gezichtsreiniging, crèmes, serums, peelings, maskers en zonbescherming. De producten van Mesoestetic maken daarnaast onderdeel uit van een Cosmelan behandeling voor vermindering van melasma en pigmentvlekken.  

SKINTECH

De producten van SKINTECH maken onderdeel uit van de TCA peeling, Fenol peeling en Skinboosterbehandeling voor een veilig en optimaal behandelresultaat. 

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het adviseren van cosmeceuticals en begeleiden gedurende het gebruik ervan. Zij zullen er alles aan doen om jouw huid weer gezond te maken en te laten stralen.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie over cosmeceuticals

Veelgestelde vragen

Welke producten moeten worden vermeden tijdens de zwangerschap?

We raden het af om tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding producten met (natuurlijk) retinol en AHA of BHA’s boven de 2% te gebruiken. De volgende producten van Mesoestetic moeten worden vermeden: Skin retin 0,3%, Brightening peel booster, Blemiderm resurfacing gel, Melan tran3x gel cream, Melan Tran3x concentrate, Cosmelan. Overleg met jouw huidtherapeut hoe je het beste jouw skincare routine kan aanpassen.

Zijn de producten van mesoestetic veilig?

Ja, deze producten zijn veilig. Mesoestetic gebruikt een combinatie van natuurlijke en synthetische ingrediënten in hun producten. Hoewel sommige ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, zoals plantenextracten en essentiële oliën, gebruiken ze ook synthetische ingrediënten om een contiunue kwaliteit van deze ingrediënten te garanderen en niet afhankelijk te zijn van de kwaliteit van een bepaalde oogst. Het merk streeft echter naar het gebruik van milieuvriendelijke ingrediënten en verpakkingen en vermijdt het gebruik van ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid of het milieu. Bovendien worden alle producten van mesoestetic grondig in vivo en in vitro getest voordat ze op de markt worden gebracht en worden ze geproduceerd onder strikte ISO kwaliteitscontrole- en veiligheidsnormen. 

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over cosmeceuticals?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201