Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Fillers

Vanaf € 325,-

Voor meer volume en herstel van gezichtscontouren

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Een filler behandeling voor meer volume en herstellen van gezichtscontouren

Wil je graag vollere lippen of meer lipcontour?  Of wil je het volume terugbrengen in je gezicht? Ook voor het opvullen van lijntjes rond de mond of ogen, de wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn zijn fillers uitermate geschikt. Een filler helpt de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen en blijven afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden 9 maanden tot ruim een jaar aanwezig.

Producten

We maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Juvéderm en Radiesse. 

Juvéderm


Wij maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Juvéderm. Juvéderm is een hyaluronzuur en is een zachter alternatief voor fillers. Dit geeft een natuurlijk resultaat dat langer aanhoudt. Wereldwijd is Juvéderm een van de bekendste en meest veilige fillers. Voor de verschillende diepten van de rimpels en de verschillende behandelgebieden gebruiken wij passende Juvéderm producten: Ultra smile, Ultra 2, Ultra 3, Ultra 4, Hydrate, Volite, Volbella, Volift, Volux en Voluma. De cosmetisch arts zal altijd samen met je kijken welke behandeling het meest voor je geschikt is en past bij je wensen. 

Radiesse

Daarnaast hebben we ook filler behandelingen met Radiesse. Radiesse is een volledig afbreekbare filler die de rimpels onmiddellijk opvult, maar tegelijkertijd ook de huid stimuleert om zelf nieuw collageen aan te maken. De huid wordt er dus voller en steviger door. Radiesse is een veilige en effectieve behandeling voor volumeherstel ter hoogte van de jukbeenderen, voor het opvullen van ingevallen wangen, voor het verzachten van de neuslippenplooi en marionetlijnen en voor het creëren van een scherpere kaaklijn. Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken, maar het resultaat blijft bij de meeste mensen tot een jaar zichtbaar.

Toepassingsgebieden voor filler behandelingen

Fillers kunnen bij verschillende gebieden worden toegepast. Wij hebben voor jou de meest voorkomende indicaties die met fillers behandeld kunnen worden op een rij gezet:

Jukbeenderen

Heb je weinig volume op je jukbeenderen? Het volumeverlies bij je jukbeenderen kun je herstellen met een filler behandeling van Juvéderm Voluma of Radiesse.

Kin- en kaaklijn

Heb je een verslapte huid en volumeverlies bij je kin en kaak? Een filler behandeling met Juvéderm Volux kan dan de oplossing voor je bieden.

Lipfillers

Wil je meer volume aan je lippen geven? Of wil je de vorm van je lippen verfraaien? Een lipfiller behandeling kan dan de uitkomst bieden. Een dergelijke behandeling is niet alleen geschikt voor meer volume of lipcontouring, maar ook voor mooiere gehydrateerde lippen.

Marionetlijnen

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Een filler behandeling kan je helpen om deze diepere marionetlijnen te verzachten.

Neuslippenplooi

Heb je een diepe rimpel die van de zijkant van je neus naar je mond loopt? Deze neuslippenplooi kunnen we effectief bestrijden met een filler behandeling.

Rimpels bovenlip

Heb jij last van verticale rimpels aan de bovenkant van de lippen? Met een filler behandeling kunnen deze fijne lijntjes weer het gewenste volume krijgen en worden je lipcontouren weer nauwkeurig afgewerkt.

Traangootjes

Heb je last van donkere kringen en volumeverlies onder je ogen? Dan kun je met een filler behandeling met Juvéderm Volbella of Ultra 2 het volume weer herstellen.

Heb je echter meer last van wallen? De behandel mogelijkheden voor wallen hebben we hier voor je op een rij gezet.

Wanglijnen

Heb je ingevallen wangen? Dankzij onze filler behandeling met Juvéderm Voluma of Radiesse wordt het volume in het gezicht hersteld, diepe lijnen worden zachter en je wangen krijgen meer volume.

Video resultaten

Resultaat van een lipfiller

Uit het tv-programma 'Het zit in de familie'

Ervaringsverhaal fillers

Uit het LINDA.tv-programma 'Spiegeltje, Spiegeltje'

Mini-docu injectables

Een jongere uitstraling krijgen met Juvéderm

Het behandeltraject

De stappen van een filler behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de cosmetisch arts die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de cosmetisch arts. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De cosmetisch arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de cosmetisch arts onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Een verdoving is bij deze behandeling meestal niet nodig. Alleen voor de behandeling aan de lippen wordt de bovenlip plaatselijk verdoofd met verdovingsinjecties naast de neus. Voor de onderlip kunnen (indien gewenst) verdovingsinjecties in de huid van de kin worden geplaatst. Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd.

  Een behandeling met fillers van Juvéderm duurt ongeveer vijftien minuten, een behandeling met Radiesse duurt ongeveer 30 minuten. Om zwelling tegen te gaan wordt het behandelde gebied licht gekoeld.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis. Soms kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf. Na een filler behandeling mag je de behandelde plek na 24 uur voorzichtig reinigen en make-up dragen. Stel je gezicht de eerste 2 weken na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld zon, solarium of sauna) of andere intense gezichtsbehandelingen. Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier.

  Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel. Wij zijn er dan ook voor je van behandeling tot nazorg.

 • Risico's

  Risico's

  Er zijn over het algemeen geen complicaties, gevaren of nadelen bij deze behandeling. Zoals bij elke behandeling bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico’s zijn minimaal.

Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Deze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in fillers. Zij zullen er alles aan doen om je uitstraling te verbeteren en natuurlijk te houden

Maak kennis met onze specialisten

Kosten

Wat kost een filler behandeling?

Tijdens het consult zal de cosmetisch arts de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs van fillers is ook afhankelijk van de hoeveelheid die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg. Wil je weten wat de diverse filler behandelingen kosten? Hieronder vind je een overzicht van de kosten per behandeling.Meer informatie over fillers

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Het resultaat kan tot vierentwintig maanden zichtbaar blijven. Dan zijn de fillers bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Omdat hyaluronzuur erg veel vocht aantrekt en vast kan houden, vult het de huid van binnenuit op. De stof wordt binnen een of twee dagen afgebroken, dus maakt het lichaam voortdurend nieuw hyaluronzuur aan. Als we ouder worden, vertraagt dit proces echter. Door een hyaluronzuurfiller in te spuiten, wordt de huid opnieuw voller en soepeler en kunnen rimpels opgevuld worden.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als je wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse dingen weer doen?

Met de mogelijkheid van een minimale hersteltijd, kun je de volgende dag weer de dingen doen die je het liefste doet, afhankelijk van de gekozen behandeling.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Zijn er dingen die ik wel en niet moet doen?

Jouw cosmetisch arts kan adviseren om na je behandeling bepaalde dingen te vermijden, zoals het aanbrengen van make-up op de behandelde gebieden, saunabezoek en je gezicht langere perioden blootstellen aan de zon, zeer koude temperaturen en uv-straling (ultraviolet licht).

Fillers en COVID vaccinatie

Een filler behandeling kan niet plaats vinden in de periode van 2 weken voor tot 2 weken na het krijgen van een COVID vaccinatie. Houd hier rekening mee bij het inplannen van je behandeling. Het consult gesprek om je wensen te bespreken kan natuurlijk wel gewoon doorgaan. Tijdens het consult kun je de cosmetisch arts hierover ook vragen stellen.

Mocht je in deze periode toch al een behandeling hebben ingeboekt, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen zodat we een alternatieve datum met je kunnen inplannen.

Kunnen fillers worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

Ondanks de zeldzaamheid van bijwerkingen, is het niet mogelijk om fillers te gebruiken tijdens de zwangerschap. Dit is vanwege onvoldoende onderzoek naar mogelijke effecten op de zwangerschap. 

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over fillers?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons Informatiecentrum.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201