Schrijf je in voor het webinar over borstcorrecties    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Todor Krastev

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 79914988601 Behandelingen:
Vestiging:

Een goede balans tussen een mooi, natuurlijk resultaat zonder verstoring van unieke eigenschappen en gezichtskenmerken, dat is het doel van Todor Krastev.

"Vanaf jong was tekenen en kunst mijn sterkste kant. Hierdoor heb ik door de jaren heen een sterk gevoel voor esthetiek kunnen ontwikkelen. Tijdens de opleiding geneeskunde voelde ik me al snel aangetrokken tot de plastische en esthetische chirurgie. Uiteindelijk ben ik daar in gepromoveerd op het onderwerp lipofilling waar ik veel workshops en internationale lezingen over heb gegeven. Sinds 2021 heb ik met dr. Peter Velthuis samengewerkt en ben ik enthousiast geworden over de cosmetische geneeskunde. Uiteindelijk besloot ik om een dubbele specialisatie te doen als huisarts en cosmetisch arts.

Ik vind het heel fijn om in een gerenommeerde kliniek te werken zoals Velthuis kliniek. Ik werk nauw samen met een uitstekend team van erkende plastisch chirurgen en huidtherapeuten. De aard van het werk is zowel uitdagend als zeer vervullend en past goed bij mijn persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast hoop ik mede vanwege mijn uitgebreide wetenschappelijke ervaring om samenwerking te stimuleren op het gebied van onderzoek en innovatie binnen de kliniek.

Bij Velthuis kliniek werk ik met fillers en tijdelijke spierontspanners. Injectables worden gebruikt in het gelaat om tekenen van veroudering te corrigeren of om je natuurlijke kenmerken te accentueren. Hierbij kun je een jonger en frisser uiterlijk bereiken zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan.

Als cosmetisch arts, wetenschapper en kunstenaar streef ik er naar dat ik op alle vlakken, medisch-technisch, esthetisch, en tevredenheid cliënt, een maximaal resultaat kan behalen.  Het mag nooit leiden tot disbalans in gelaatsproporties of een onnatuurlijk uiterlijk.

Het belangrijkste is dat mijn cliënt tevreden naar huis gaat, dan doe ik dat ook."

 

"Het belangrijkste is dat mijn cliënt tevreden naar huis gaat, pas dan doe ik dat ook."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201