Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Strakkere buik

Kom af van plaatselijke storende vetophopingen of die slappe, overtollige huid

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Strakkere buik in het kort

  • De huid op de onderbuik is slap en uitgerekt of er zit een storende vetophoping
  • Bij een slappe buikwand en eventueel overtollige huid is een buikwandcorrectie de oplossing.
  • Bij plaatselijke storende vetophopingen is liposuctie de manier om er vanaf te komen.
  • Voor alle moeders en mannen met borstvorming kan de mommy makeover de uitkomst bieden.

Wil jij een strakkere buik?

Je droomt al jaren van een strakke buik. Je bent al veel kilo’s kwijt, maar je hebt nog steeds last van dat slappe vel op je buik. Hoe kom je daar vanaf? Wil je misschien je oude figuur van voor de zwangerschap weer graag terug? Je kunt lang met het idee blijven rondlopen, maar je kunt er ook wat aan doen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Maar wat past bij jou: een buikwandcorrectie, een liposuctie? En wat is eigenlijk die Mommy makeover?

Hoe ontstaat een ‘slappe’ buik?

Zwangerschappen, gewichtsverlies en (huid) veroudering: de huid op de onderbuik kan door verschillende oorzaken slap en uitgerekt zijn. Met behulp van een buikwandcorrectie (ook wel abdominoplastiek of buikwandplastiek genoemd) kunnen onze specialisten dat herstellen. Is er geen sprake van huidoverschot, maar van plaatselijke vetophopingen? Dan kan liposuctie een oplossing bieden. Wat ook kan is een combinatie: liposuctie en een buikwandcorrectie. Bijvoorbeeld liposuctie van de bovenbuik en flanken en een buikwandcorrectie voor een nog mooier herstel van je contouren. Tot slot behandelen we met de Mommy makeover verschillende gebieden, zoals de buik maar ook de borsten. 

Resultaat

Een strakke buik en eventueel ook mooie, volle borsten. Wat je aanleiding ook is om een behandeling te ondergaan, het resultaat moet passen bij jouw wensen en verwachtingen. Bij Velthuis kliniek zorgen de artsen voor het meest optimale resultaat. Waar jij blij mee bent. Verwacht gerust een groot verschil!

De behandeling

Voor iedereen die last heeft van plaatselijke storende vetophopingen is liposuctie de manier om er snel vanaf te komen. Voor iedereen met een slappe buikwand en eventueel overtollige huid is een buikwandcorrectie een mogelijke oplossing. Voor alle moeders en mannen met borstvorming kan de mommy makeover de oplossing bieden. 

Liposuctie

Velthuis kliniek is gespecialiseerd in liposuctie. Dat betekent letterlijk: vet afzuigen. Onze ervaren artsen passen de modernste en meest verfijnde technieken van liposuctie toe. Uiteraard houden ze daarbij rekening met jouw wensen. De incisies zijn daarbij zo klein dat er geen opvallende zichtbare littekens overblijven. .

Buikwandcorrectie

Bij een buikwandcorrectie (ook wel abdominoplastiek of buikwandplastiek genoemd) corrigeert de plastisch chirurg het teveel aan huid. Is er geen sprake van huidoverschot, maar van plaatselijke vetophopingen? Dan kan liposuctie een oplossing bieden. Bevindt het teveel aan huid zich alleen onder de navel? Dan volstaat een mini-buikwandcorrectie. Is de buikwand in zijn geheel verslapt, dus ook de huid en de spieren boven de navel? Dan is een totale buikwandcorrectie de beste oplossing. Bij deze ingreep verwijdert de plastisch chirurg het huidoverschot en wordt de navel opnieuw ingehecht. 

Mommy makeover

Een Mommy Makeover is een combinatie van verschillende ingrepen: een (kleine) buikwandcorrectie, een (kleine) borstlift en eventueel een borstvergroting. Deze ingrepen pakken precies de probleemgebieden aan waar veel moeders mee zitten: de buik en de borsten. Met een (kleine) buikwandcorrectie verwijderen onze specialisten de overtollige huid op de buik. Een (kleine) borstlift brengt verslapte borsten weer omhoog. En als dat niet genoeg is, kan een borstvergroting met implantaten de borsten weer vol maken. De plastisch chirurg bepaalt welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is. Deze worden dan tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Wel zo prettig in je drukke bestaan als moeder. 

Welke plastisch chirurgen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide plastisch chirurgen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en werken toe naar het beste resultaat. Dankzij jarenlange ervaring, kennis en kunde van het vak. Maar ook met gevoel voor wat jij belangrijk vindt. Zij begrijpen jouw wensen en stellen die voorop.

Maak kennis met onze specialisten

Wat kost een behandeling?

Hieronder een overzicht van de kosten van de verschillende behandelingen. Tijdens een eerste consult kan de plastisch chirurg aangeven met welke kosten je rekening moet houden. Bekijk hieronder de richtprijzen.

Liposuctie onderbuik

vanaf € 1.800,-

Buikwandcorrectie beperkt

vanaf € 3.970,-

Buikwandcorrectie

€ 6.360,-

Mommy makeover

Deze prijs is gebaseerd op een mini-buikwandcorrectie met borstlift

Overleg met arts

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Ik ben veel aangekomen na zwangerschappen en daarna weer afgevallen. Nu heb ik een slappe buik en huidoverschot. Is er een combinatie behandeling mogelijk van het verwijderen van de slappe huid op de buik en het verwijderen van overtollige huid bij het genitaal gebied?

We kijken hierbij altijd eerst naar de mate waarin de huid verslapt is en hangt, en hoeveel vulling er nog aanwezig is. Na een zwangerschap of bij veel afvallen bij overgewicht, zie je vaak een bolle buik omdat de buikspieren opgerekt zijn. Vaak gaat ook de schaamheuvel zakken. En wat je met een buikwandcorrectie doet is dat deze buikspieren naar elkaar toe gehecht worden, zodat je contour weer verbeterd wordt, de schaamheuvel gelift wordt en de overtollige huid op de buik weggehaald wordt. Eventueel overtollig vet kan indien mogelijk ook nog weggehaald worden met liposuctie.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201