Verslapte huid behandelingen | Velthuis kliniek

Verslapte huid

Met de jaren wordt de huid van het gezicht steeds slapper. Dat komt omdat de huid dunner wordt en omdat het onderhuidse steunweefsel haar volume en stevigheid verliest. 

Behandelingen bij een verslapte huid

Met wat hulp van de zwaartekracht zakt die slappere huid naar beneden. Vooral bij de bovenoogleden, de kaaklijn en de hals wordt deze verslapping steeds duidelijker zichtbaar.

Als de huid boven de ogen gaat rimpelen, gaan de bovenoogleden wat hangen en ontstaan aan de onderkant wallen. Bij beginnende huidverslapping onder de ogen kunnen we met de Elite MPX of met Laser rejuvenation de huid onder de ogen wat strakker maken.

Door opwarming van de onderste huidlagen wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Eventueel kan deze behandeling gecombineerd worden met Accent Radiofrequency voor de rest van het gezicht.

Is de huid zodanig verslapt dat met de Elite MPX of de Accent Radiofrequency geen goede resultaten bereikt kunnen worden, dan is een behandeling met de CO2 Laser te overwegen, ook wel Laser resurfacing genoemd. Met deze laser verdwijnen de lijntjes en rimpeltjes in de gezichtshuid.

Voor de bovenoogleden kan een ooglidcorrectie een uitkomst bieden.

Om een beginnende verslapping van de huid bij de kaaklijn te verminderen, adviseren wij vaak een behandeling met Accent Radiofrequentie. Accent Radiofrequency werkt op basis van radiofrequente straling. Deze (onzichtbare) straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel.

Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid strakker kan worden. De Accent kan worden gebruikt bij beginnende huidverslapping van het gezicht, kaaklijn en de hals. Wanneer de gezichtshuid echt verslapt is, is een facelift of hals- en kaaklift nog steeds de beste optie.

Omdat de huid van de hals dunner is dan die van uw gezicht, veroudert deze vaak sneller. De huid kan slapper worden en gaan hangen, er kan zich vet ophopen en er kunnen plooien ontstaan. Voor elk probleem heeft Velthuis kliniek een oplossing op maat.Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de gekozen behandelmethode. De kosten van het consult worden in mindering gebracht op de behandelprijs.

Behandeling Prijs
Consult € 50,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten