Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Oorsprong

Oorsprong Velthuis kliniek

Wij halen het mooiste in mensen naar boven en doen dat al 29 jaar

Velthuis kliniek helpt je mooi in het leven te staan.
Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt zeggen: dit ben ik. Je bent van harte welkom in één van onze 8 klinieken. Waar onze ervaren specialisten voor je klaar staan. Wat jou ook stoort, onze specialisten begrijpen je probleem. Ze luisteren naar je wensen en vertellen je eerlijk en realistisch wat ze voor je kunnen doen. 

En doen dat al 29 jaar.
Velthuis kliniek is opgericht in 1995 door Peter Velthuis en Jak Dekker. Samen openden ze hiermee één van de eerste klinieken in Nederland, gevestigd in Eindhoven. Hiermee creëerden ze een plek waar tot op de dag van vandaag kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

De tweede kliniek werd al snel in Rotterdam geopend. Anno 2024 bestaan we uit maar liefst 8 vestigingen. Waardoor we altijd bij jou in de buurt zitten. Ooit gestart in de cosmetische dermatologie, met het behandelen van rimpels en pigmentstoornissen, zijn in de loop van de jaren de behandelingen uitgebreid met plastische chirurgie en huidtherapie.


Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een groep van gespecialiseerde klinieken. De klinieken dragen actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Om de beste zorg te kunnen bieden, is Velthuis kliniek dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. Aan de mening van onze cliënten hechten wij dan ook veel waarde.

We staan altijd voor je klaar

Wil je meer weten? Stel je vraag of neem telefonisch contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201