Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Rimpels bovenlip

Krijg weer een natuurlijke look met mooie lippen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Rimpels op de bovenlip in het kort

  • Heb jij last van zogenaamde rokerslijntjes, een plooirok of barcode? Voor veel vrouwen zijn de verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen een flinke ergernis.
  • Bij de behandeling van rimpels op de bovenlip gebruikt Velthuis kliniek het middel Juvéderm Ultra Smile, Ultra 3 of Volift, veilige fillers die speciaal zijn ontwikkeld voor de lippen en het gebied rondom de mond. Een behandeling met tijdelijke spierontspanners is ook mogelijk.

Wat zijn 'rokerslijntjes'?

Heb jij last van zogenaamde rokerslijntjes, een plooirok of barcode? Voor veel vrouwen zijn de verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen een flinke ergernis. Ze maken je namelijk ouder dan je bent. En dat is niet leuk.

Hoe ontstaan rimpels op de bovenlip?

Rimpels op de bovenlip ontstaan door te veel zon of een erfelijke aanleg. Natuurlijk speelt ook huidveroudering een rol. Gelukkig zijn de fijne lijntjes met injectables prima te verhelpen. Ook het cupidoboogje kunnen we weer accentueren en afhangende mondhoeken zijn goed te behandelen. Na een behandeling zijn je lipcontouren op een natuurlijke manier mooier: voller en zonder rimpels.

Resultaat

Een natuurlijke look en mooie lippen! Dat mag je verwachten na een behandeling bij Velthuis kliniek. De fijne lijntjes op de bovenlip krijgen weer het gewenste volume en je lipcontouren zijn nauwkeurig afgewerkt. En dat al vanaf een paar dagen tot wel 12 maanden lang. Je kunt weer schaamteloos praten en lachen. En natuurlijk weer die mooie lippenstift dragen zonder dat deze uitloopt.

De behandeling

Wanneer je bij Velthuis kliniek komt voor een eerste consult krijg je een gesprek met de arts die jou ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de arts of je geschikt ben voor een behandeling. Bij de behandeling van rimpels op de bovenlip gebruikt Velthuis kliniek het middel Juvéderm Ultra Smile, Ultra 3 of Volift, veilige fillers die speciaal zijn ontwikkeld voor de lippen en het gebied rondom de mond. Een behandeling met tijdelijke spierontspanners zijn ook mogelijk.

Juvéderm Ultra Smile, Ultra 3 of Volift

Een behandeling met Juvéderm duurt ongeveer vijftien minuten en doet vrijwel geen pijn. Het middel bevat namelijk lidocaïne: een verdovingsmiddel. Daarnaast passen we extra verdoving toe middels een crème of prikjes. De gel wordt in zeer kleine hoeveelheden ingespoten en behandelt de fijne lijntjes en verfraait de lipcontouren nauwkeurig. Het middel voelt zacht aan en geeft een heel natuurlijke look. Na de behandeling worden je lippen licht gekoeld en kun je direct weer naar huis. Eventueel is de huid rond je lippen nog wat rood en wat gezwollen maar deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf. De zwelling kan wel tot 48 uur na behandeling aanhouden. Dit maakt het helaas geen ‘lunchtime treatment’.

Het product Juvéderm zorgt voor een zeer natuurlijk effect. Met minder zwelling na de behandeling en een langer houdbaar resultaat. Het hyaluronzuur van Juvéderm is volkomen zuiver en dus veilig, met een zeer klein risico op allergische reacties.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Juvéderm en een tijdelijke spierontspanner.  

Tijdelijke spierontspanner

Verticale liplijntjes op je bovenlip kunnen ook effectief behandeld worden met een tijdelijke spierontspanner. Deze behandeling zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen. Als de spieren niet kunnen samentrekken, wordt de huid boven de lip minder gerimpeld en gladder.

 

Wat kost een behandeling van rimpels in de bovenlip?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. In een consult vertellen we je graag welke oplossing voor jou geschikt is, met daarbij de bijbehorende prijs.

Juvederm filler

Een behandeling van de liplijnen met 1 ml Juvederm filler

€ 550,-

Tijdelijke spierontspanner - 0,5 zone

Een behandeling van de rimpels po de bovenlip met een 0,5 zone tijdelijke spierontspanner

€ 105,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Onze cosmetisch artsen zijn ervaren en gespecialiseerd in de behandeling met fillers. Zij doen er alles aan doen om je mond weer te laten spreken.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201