Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Doorverwijzers

Doorverwijzers

Velthuis kliniek biedt diverse behandelingen aan waarvoor een verwijsbrief van de huisarts nodig is. Als je bij je patiënt de noodzaak van bijvoorbeeld een buikwandcorrectie of ooglidcorrectie vermoedt en je patiënt wil of moet zich daaraan laten behandelen, dan kun je hem of haar doorverwijzen naar Velthuis kliniek. Je patiënt kan snel terecht en wordt direct geholpen aan een adequaat behandelplan.

Huisartsentelefoon

Voor direct contact tussen huisarts en een medisch specialist of voor het doorverwijzen van spoedgevallen heeft Velthuis kliniek een speciale huisartsentelefoon in het leven geroepen: 088-7785216. Heb je specifieke vragen aan een van onze artsen of wil je een afspraak maken voor doorverwijzing van je patiënt? Bel dan met de huisartsentelefoon (lokaal tarief). Daarnaast ben je natuurlijk altijd van harte welkom op een van onze klinieken om eens mee te kijken. Bel ook hiervoor even met bovengenoemd nummer, dan staat er altijd iemand voor je klaar!

ZorgDomein

De gratis verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt je als huisarts in het proces van verwijzen naar vervolgzorg. ZorgDomein heeft koppelingen met alle Huisarts Informatie Systemen (HIS) en kan gebruikt worden voor verwijzing naar een specialist.

Je vindt in Zorgdomein alle locaties van Velthuis kliniek zodat je gemakkelijk en snel (binnen 5 werkdagen) je patiënt met verwijsreden plastische chirurgie of dermatologie kunt doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde locatie.

Wij staan voor je klaar

Wil je meer informatie?  Stel dan een vraag via onderstaand formulier of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201