Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Vollere lippen

Eindelijk weer die mooie vollere lippen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Vollere lippen in het kort

  • Je kunt met smalle lippen geboren zijn. Ook kan er iets gebeurd zijn waardoor je lippen asymmetrisch zijn. Of vind je simpelweg de vorm of contour van je lippen niet passen bij jouw gezicht.
  • Met een eenvoudige fillerbehandeling met hyaluronzuur kunnen onze specialisten je lippen opvullen en (weer) mooi en vol maken.
  • Door een lipflip met een tijdelijke spierontspanner kunnen de cosmetisch artsen een subtiele verandering van je lippen creëren. 
  • Met een liplift wordt tijdens een operatieve behandeling de bovenlip iets omhoog gelift waardoor deze er voller uitziet.

Wil je meer volume en contour geven aan je lippen?

Mooie volle lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stoor jij je aan (te) smalle lippen? Of wil je de vorm van je lippen verfraaien? Bij Velthuis kliniek kun je de lippen behandelen door ze weer meer volume te geven, door de lippenrand te vullen, maar ook door de lijnen rondom de lippen op te vullen en te verzachten of de bovenlip operatief een stukje op te tillen . Zodat je lippen krijgt die passen bij jouw gezicht. En lippen waar jij weer tevreden mee bent.

Wat is eraan te doen?

Mooie volle lippen. Dat wil iedereen wel. Maar misschien ben je er niet mee geboren. Ook kan er iets gebeurd zijn waardoor je lippen asymmetrisch zijn, bijvoorbeeld een litteken bij je mond. Of vind je simpelweg de vorm of contour van je lippen niet meer passen bij jouw gezicht. Sowieso veranderen je lippen naarmate je ouder wordt. Ze worden smaller en zelfs de kleur en vorm kunnen veranderen. Met een eenvoudige fillerbehandeling kunnen onze specialisten je lippen opvullen en (weer) mooi en vol maken. 

Lipflip

Wil jij je bovenlip op een natuurlijke manier accentueren, maar liever geen fillers? Dan is de lipflip behandeling wellicht wat voor jou. Een lipflip is een injectables behandeling waarbij er een klein beetje Botox in de spieren van de bovenlip wordt gespoten, waardoor deze tijdelijk ontspant. Je lip zal hierdoor een beetje omkrullen en wat voller lijken. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen die een hele kleine subtiele verandering van de lippen willen. Voor een echte lipvergroting met meer volume gebruiken we meestal fillers.

Liplift

Wil jij liever geen injectables? Dan kan een liplift de oplossing zijn. Tijdens deze kleine operatieve ingreep wordt een stukje huid tussen de bovenlip en de neus weggehaald. Daardoor wordt de bovenlip wat opgetild, zodat deze meer zichtbaar is. Het resultaat van deze behandeling is blijvend.

De behandeling met lipfillers of de lipflip

Bij Velthuis kliniek vertellen onze gespecialiseerde artsen je graag alles over de lipbehandeling: welke methode past het best bij jou, welk resultaat kun je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie is. Bijvoorbeeld een behandeling tegen eventuele lijntjes rond de mond. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

Om de lippen (weer) mooi vol te maken, gebruiken wij de hyaluronzuur fillers Juvéderm ULTRA SMILE of VOLIFT. Met deze vloeistof spuiten we de lippen in. Natuurlijk worden je lippen eerst verdoofd met een crème of prikjes. Omdat onze specialisten Juvéderm ULTRA SMILE uiterst precies doseren zul je er weinig van voelen. Na zo’n 15 minuten is de behandeling klaar. We koelen je lippen om de zwelling tegen te gaan en daarna mag je direct naar huis. De verdoving werkt nog twee uur door, dus het behandelde gebied zal nog wat ongevoelig zijn. 

Bij een lipflip wordt een kleine hoeveelheid tijdelijke spierontspanner in de spier gespoten. Door het middel stagneert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de spieren tijdelijk ontspannen en spiertrekkingen achterwege blijven. De behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Je lippen en de huid rondom de mond kunnen wat rood en gezwollen zijn. De roodheid trekt enkele uren na de behandeling weg. Zwelling kan tot 48 uur na behandeling aanhouden. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kun je gewoon camoufleren.

Juvéderm ULTRA SMILE en VOLIFT

Juvéderm ULTRA SMILE en VOLIFT: speciaal ontwikkelde fillers voor de behandeling van lippen. Het middel hyaluronzuur is bestand tegen het continu bewegen van de lippen. Met als resultaat dat je zichtbaar langer volle lippen hebt. Overigens is het middel geheel veilig, omdat het lichaamseigen is en vanzelf oplost.

Videoresultaten

Resultaat van een behandeling met een lipfiller

Uit het tv-programma 'Het zit in de familie'

Wat kost een lipbehandeling?

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling. Na ongeveer 9 tot 12 maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Behandeling lipflip

Een behandeling van de lippen met een tijdelijke spierontspanner

€105,-

Behandeling lipvolume

Een behandeling voor vollere lippen met een Juvederm filler

€550,-

Behandeling liplift

Een operatieve behandeling waarbij de bovenlip iets omhoog wordt gelift.

€1990,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201