Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Smalle lippen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 20.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Niet tevreden met je lippen?

Mooie volle lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stoor jij je aan (te) smalle lippen? Of wil je de vorm van je lippen verfraaien? Bij Velthuis kliniek vullen we je lippen tot de vorm die past bij jouw gezicht. En waar jij tevreden mee bent.

Wat is er aan te doen?

Mooie volle lippen. Dat wil iedereen wel. Maar misschien ben je er niet mee geboren. Ook kan er iets gebeurd zijn waardoor je lippen asymmetrisch zijn, bijvoorbeeld een litteken bij je mond. Sowieso veranderen je lippen naarmate je ouder wordt. Ze worden smaller en zelfs de kleur en vorm kunnen veranderen. Met een eenvoudige fillerbehandeling kunnen onze specialisten je lippen opvullen en (weer) mooi en vol maken.

Resultaat

Een jaar lang mooie volle lippen. Dat mag je van deze behandeling verwachten. Daarna is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kun je de inspuiting herhalen.

Onze cosmetisch artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ze kijken niet alleen naar je lippen, maar zoeken naar de juiste verhoudingen in het gezicht. Want alleen zo krijg je mooiere lippen die bij je passen.

De behandeling

Bij Velthuis kliniek vertellen onze gespecialiseerde artsen je graag alles over de lipbehandeling: welke methode past het best bij jou, welk resultaat kun je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie is. Bijvoorbeeld een behandeling tegen eventuele lijntjes rond de mond. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

Om de lippen (weer) mooi vol te maken, gebruiken wij Juvéderm ULTRA SMILE of VOLIFT. Met deze vloeistof spuiten we de lippen in. Natuurlijk worden je lippen eerst verdoofd met een crème of prikjes. Omdat onze specialisten Juvéderm ULTRA SMILE uiterst precies doseren zul je er weinig van voelen. Na zo’n 15 minuten is de behandeling klaar. We koelen je lippen om de zwelling tegen te gaan en daarna mag je direct naar huis. De verdoving werkt nog twee uur door, dus het behandelde gebied zal nog wat ongevoelig zijn. Ook kunnen je lippen en de huid rondom de mond wat rood en gezwollen zijn. De roodheid trekt enkele uren na de behandeling weg. Zwelling kan tot 48 uur na behandeling aanhouden. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kun je gewoon camoufleren.

Juvéderm ULTRA SMILE en VOLIFT

Juvéderm ULTRA SMILE en VOLIFT: speciaal ontwikkelde fillers voor de behandeling van lippen. Het middel hyaluronzuur is bestand tegen het continu bewegen van de lippen. Met als resultaat dat je zichtbaar langer volle lippen hebt. Overigens is het middel geheel veilig, omdat het lichaamseigen is en vanzelf oplost.

Fillers

Wat kost een lipbehandeling?

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling. Na ongeveer 9 tot 12 maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Juvéderm ULTRA SMILE, per 0,55 ml

€ 300,-

Juvéderm Volift, per 0,55 ml

€300,-

Yvonne Aarnink

Cosmetisch arts. Locatie(s): Enschede / Velp

Stephanie Waterval-Bukkems

Cosmetisch arts. Locatie(s): Eindhoven

Raymond de Zeeuw

Cosmetisch arts. Locatie(s): Den Haag / Enschede / Velp

Pamela Willekens

Cosmetisch arts. Locatie(s): Rotterdam

Lylian Logtenberg

Cosmetisch arts. Locatie(s): Amsterdam / Hilversum / Den Haag / Haarlem / Velp

Lizenka Adriaanse

Cosmetisch arts. Locatie(s): Rotterdam

Ann Ponet

Cosmetisch arts. Locatie(s): Eindhoven

Wie helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 20.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201