Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De lipfillers van Lisa

Fillers, Injectables behandeld door

Lisa wilde graag vollere lippen, maar dan wel op een natuurlijke, subtiele manier. Haar arts gebruikt daarvoor een speciale fillertechniek, de canule techniek.

Lisa: “Weet je wat me heel lang heeft tegengehouden om iets aan mijn smalle lippen te laten doen? Ik was bang dat je het heel erg zou zien, dat het ‘nep’ zou zijn. Maar toen ik er wat onderzoek naar ging doen, kwam ik erachter dat het ook op een natuurlijke manier kan. Nu ik 22 ben, kan ik echt een beslissing nemen waar ik achter sta als volwassene. En het is ook de tijd waarin we leven; cosmetische ingrepen worden steeds gangbaarder. Dat maakt ook voor mij de drempel lager.

De website van Velthuis kliniek zag er heel professioneel uit. Ik wilde graag eerst op consult om te kijken of mijn verwachtingen ook klopten met wat er mogelijk was. Door corona moest ik alleen naar het consult, dat vond ik best spannend. Maar toen ik de arts ontmoette, was de spanning gelijk weg. Ik heb heel specifiek uitgelegd waar ik mee zat, wat ik mooi en niet mooi vond en waar ik naar op zoek was. Ik merkte meteen dat we op één lijn zaten. Hij houdt ook van een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Tegenwoordig zie je veel meisjes die bewust gaan voor een ‘duckface’, maar hier gebruiken ze een andere techniek waarbij je de vorm van je eigen lippen gebruikt en die opvult. Dat gaf me een vertrouwd gevoel: deze dokter begrijpt wat ik wil. Velthuis kliniek is wel wat duurder dan andere klinieken, maar het gaat om je gezicht. Ik betaal liever wat meer om zeker te weten dat het op een veilige manier gebeurt.

De enige twijfel die ik nog had, was hoeveel filler er gebruikt zou worden. Ga je voor de minimale hoeveelheid, of voor net iets meer? Je zoekt naar een balans tussen een natuurlijk maar wel zichtbaar resultaat. Ik heb de beslissing aan de arts overgelaten. Daar ben ik achteraf heel blij mee, want het is precies goed geworden.

Na de behandeling waren mijn lippen wel wat gezwollen, maar na twee dagen was dat bijna helemaal weg. Er is een techniek gebruikt waarmee de filler vanaf de zijkant ingespoten wordt, de canule techniek. Daardoor heb ik nauwelijks blauwe plekjes gehad. Hij heeft mijn lippen voller gemaakt zonder de vorm te veranderen. Het is zo natuurlijk gedaan dat alleen mensen die me echt goed kennen het zien. Dit past bij mijn gezicht, de verhoudingen kloppen nu beter. Dat was precies wat ik wilde, ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik kan niet stoppen met in de spiegel kijken!”

"Ik kan niet stoppen met in de spiegel kijken."

Bel 088 - 7785201