Acne behandelingen, voor effectief behandelen van acne - Velthuis kliniek

Acne behandeling

Voor de behandeling van actieve acne heeft Velthuis kliniek verschillende mogelijkheden. Voor we gaan behandelen doen we een uitgebreide huidanalyse. Daarmee bepalen we eerst uw huidtype en de mate waarin de acne actief is.

Vervolgens bekijken we welke acne behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat zullen geven. Bij Velthuis kliniek wordt u behandeld door ervaren specialisten in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Hilversum, Rotterdam of Velp.

Meer informatie over Acne

Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talgproductie.

Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.


Foto's voor en na de behandeling(7)

Deze behandeling is uitgevoerd door Elske Jachimowski, Huidtherapeut

Deze behandeling is uitgevoerd door Elske Jachimowski, Huidtherapeut

Deze behandeling is uitgevoerd door Luca Geleedst, Huidtherapeut

Deze behandeling is uitgevoerd door Luca Geleedst, Huidtherapeut

Voor de behandeling van actieve acne heeft Velthuis kliniek verschillende mogelijkheden. Voor we gaan behandelen doet de huidtherapeut en uitgebreide huidanalyse.

Vervolgens bekijken we welke behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat zullen geven.
Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeute, in overleg met de arts/dermatoloog, of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling eventueel in combinatie met bepaalde medicijnen.

Voor de huid met (lichte) acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Goede huidverzorgingsproducten bevatten geen parfum, geen alcohol en geen irriterende bestanddelen.

Voor de vette huid is het verder van belang dat huidverzorgingsproducten de talgkliertjes niet verstoppen. Merkwaardig genoeg is het ondanks de vele producten op de markt niet gemakkelijk om goede producten te vinden. Uw huidtherapeut kan u hierin een goed advies geven.

De huidtherapeut zal, naar aanleiding van de huidanalyse en eventueel in overleg met de arts/dermatoloog, een geschikte behandeling adviseren.

Velthuis kliniek beschikt over medicijnen, peelings, en de Elite MPX om acne te behandelen.

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Na een aantal dagen zal de actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om de acne langdurig te verminderen.

Velthuis kliniek doet veel onderzoek naar de kwaliteit van de behandelingen.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Behandeling

De huidtherapeut zal, naar aanleiding van de huidanalyse en eventueel in overleg met de arts/dermatoloog, een geschikte behandeling adviseren. Velthuis kliniek beschikt over medicijnen, peelings, en de Elite MPX om acne te behandelen.

Behandeling Prijs
Divers Afhankelijk van de behandeling

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak voor een consultgesprek.

Huidtherapeuten gespecialiseerd in acne behandelingen (7)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten