Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Jukbeenderen

Brengt volume terug in je gezicht en natuurlijke gezichtscontouren worden geaccentueerd

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Jukbeenderen in het kort

  • Als je jukbeenderen weinig volume hebben kan dat grote impact hebben op je uitstraling.
  • Misschien vertoont je gezicht weinig expressie of oog je zelfs vermoeid en ouder dan je werkelijk bent.
  • Een fillerbehandeling kan hierbij een oplossing bieden.

Weinig volume op je jukbeenderen?

Met make-up kun je een heleboel zaken maskeren: je kunt je jukbeenderen wat extra aanzetten en je ogen meer laten opvallen. Maar wat als dat voor jou niet voldoende is? Als je jukbeenderen weinig volume hebben kan dat grote impact hebben op je uitstraling. Misschien vertoont je gezicht weinig expressie of oog je zelfs vermoeid en ouder dan je werkelijk bent. Geen nood, laat onze specialisten je helpen.

Hoe ontstaat volumeverlies in het gezicht?

Een ingevallen gezicht kan komen door stress, vermoeidheid of wanneer je veel afvalt. Maar ook ouder worden speelt een rol. Of misschien is het wel gewoon je natuurlijke schedelbotstructuur: vlakke jukbeenderen die je gezicht zelfs een depressieve uitstraling kunnen geven. Ouder worden zie je namelijk niet alleen aan de huid, ook het bot- en bindweefsel slinkt met de jaren. Resultaat: je gezicht wordt smaller en minder vol. Ook je jukbeenderen.

Resultaat

Wow, wat een verschil! Omdat je jukbeenderen duidelijk meer volume hebben, zie je er stralend en jeugdig uit. Diepe lijnen worden zachter en je natuurlijke gezichtscontouren komen terug. Of je krijgt de contouren die je altijd graag wilde hebben. Precies zoals jij het wilt en nodig vindt. Is het effect na 1,5 tot 2 jaar (!) wat verdwenen? Dan kan de behandeling gewoon opnieuw worden uitgevoerd. Uiteraard weer met dezelfde precisie.

De behandeling

Bij Velthuis kliniek vertellen onze cosmetische artsen je graag alles over de effectieve behandeling met fillers. Welke methode past het best bij jou, welk resultaat mag je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. Op basis van jouw persoonlijke wensen bekijkt de arts welke filler je het beste resultaat geeft.

Om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen werken onze specialisten meestal met Juvéderm Voluma of Radiesse. Beide zijn veilige fillers die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstellen. De unieke, zachte gel van Juvéderm Voluma bevat een extra hoge concentratie hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt.

Meestal wordt er een klein verdovingsspuitje toegepast, zodat de behandeling, van 10 tot 20 minuten, zo prettig mogelijk verloopt. Behandeling met Radiesse duurt zo’n 30 minuten. Je voelt mogelijk een lichte pijn of branderig gevoel na de injectie. Onze specialisten passen daarom vaak een lokale verdoving toe om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Na de behandeling zijn de jukbeenderen vaak een beetje rood en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag. Ze kunnen wel nog een paar dagen gevoelig blijven. Ook kan er een blauw plekje ontstaan, maar dat verdwijnt snel. Een koud kompres doet daarbij wonderen. Na 2 tot 4 weken bij Juvéderm©, en 3 maanden bij Radiesse©, kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog 24 uur met het dragen van make-up of reinigen van de huid. Een speciale slaaphouding is niet nodig, maar voorkom de eerste dagen na de behandeling wel dat er te veel druk op het behandelde gebied komt.

Juvéderm Voluma

Juvéderm Voluma is speciaal ontwikkeld om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. Het middel geeft een zeer natuurlijk effect, tot wel 2 jaar lang! Dat is een stuk langer dan bij de Ultra variant van dit middel. Dit komt vanwege de hoogste concentratie hyaluronzuur en de meeste crosslinking. Dat maakt het product dikker dan andere fillers en geschikt om een grotere hoeveelheid op één plaats in te spuiten. Met nog steeds een minimale zwelling na de behandeling. Het hyaluronzuur in dit middel is bovendien volkomen zuiver en dus veilig, met een zeer klein risico op allergische reacties.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Juvéderm en tijdelijke spierontspanners 

Radiesse

Radiesse is een veilige en effectieve behandeling voor volumeherstel ter hoogte van de jukbeenderen. Het is een afbreekbare (dus niet-permanente) filler met een dubbele werking: het vult rimpels onmiddellijk op, maar het stimuleert ook de huid om zelf nieuw collageen aan te maken. Radiesse© wordt dan ook wel een bio-stimulator genoemd, omdat dit middel het lichaam zelf aan het werk zet. Bijvoorbeeld voor opvallendere jukbeenderen, het opvullen van ingevallen wangen of het creëren van die scherpere kaaklijn. Het middel wordt ook gebruikt voor het verzachten van de neuslippenplooi en marionetlijnen.

Wat kost een fillerbehandeling?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. In een consult vertellen we je graag welke oplossing voor jou geschikt is, met daarbij de bijbehorende prijs.

Juvederm Voluma filler

€ 1.000,-

Radiesse filler

vanaf € 650,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en maken je jukbeenderen breder en voller. Dat doen ze met een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201