Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Liquid facelift

Vanaf € 1.600,-

Voor meer volume en een vitaal uiterlijk

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Een behandelplan voor het gehele gezicht, met een natuurlijk resultaat

Behandeling met A-merk fillers Juvéderm en Radiesse

Krijg je volume en jeugdigheid terug

Last van volumeverlies in je gezicht? Of krijg je steeds meer rimpels? Dit kan erg storend zijn en misschien word je er onzeker door. Een liquid facelift biedt de oplossing! Een liquid facelift is een behandeling van het hele gezicht die zonder operatie wordt uitgevoerd. Het is een gerichte, systematische aanpak van verschillende zones in het gezicht in maximaal 3 behandelingen. Deze serie van behandelingen is helemaal op maat gemaakt voor jou en bestaat uit een combinatie van verschillende typen fillers van het A-merk Juvéderm, innovatieve injectietechnieken en optioneel een aanvullende behandeling met tijdelijke spierontspanners.

Totaalaanpak

In tegenstelling tot losse tijdelijke spierontspanner- en fillerbehandelingen wordt bij een liquid facelift niet 1 specifiek probleem of zone behandeld, maar werken onze cosmetisch artsen aan een totaalaanpak van het gezicht vanuit 3 pijlers: volumeherstel voor een liftend effect, contourverbetering van voornamelijk de slapen, kin en kaaklijn en behandeling van fijnere lijntjes. Je kunt kiezen uit 3 varianten: de liquid facelift Light, Medium of Intense.

Resultaat

Een natuurlijk, fris en vitaal uiterlijk dat er onopvallend goed uit ziet. Dat is het resultaat van een liquid facelift. Het resultaat is meteen zichtbaar. Omdat er een stappenplan hoort bij de liquid facelift, kan het echte eindresultaat pas goed worden beoordeeld vanaf 4 weken na de laatste behandeling.
Bij een liquid facelift Light mag je een werkingsduur van een jaar tot anderhalf jaar (en soms nog langer) verwachten. Bij een liquid facelift Intense kan de werkingsduur tot 4- 5 jaar zijn na de eerste behandeling. Het is dan wel aan te raden om na ongeveer 9 tot 12 maanden een touch-up te laten doen. Zo blijft het effect behouden, krijg je geen duidelijke schommelingen in je uiterlijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de cosmetisch arts die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de cosmetisch arts. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De cosmetisch arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. En ook of een combinatie met een ander product zoals tijdelijke spierontspanner en een andere behandelmethode zoals een peeling of laserbehandeling een optie kan zijn. De arts bespreekt met je welke zones van het gezicht met welk type filler behandeld worden en hoeveel behandelingen en product (millimeter) er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Ook zal besproken worden met welk interval de behandelingen gepland worden.

  Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de cosmetisch arts onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. In onze klinieken werken we met de fillers en tijdelijke spierontspanners van het vooraanstaande merk Juvéderm. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm wordt je eerst verdoofd, op andere plekken is een verdoving meestal niet nodig. De cosmetisch arts herstelt eerst het volume op plaatsen waar het verloren is gegaan met behulp van Juvéderm. Zo wordt je gezicht op een natuurlijke manier ‘gelift’, komen jeugdige rondingen weer tevoorschijn (contourverbetering) en verminderen fijnere rimpels rondom je ogen en mond. De filler wordt met een dunne naald in de huid geïnjecteerd.

  Vervolgens vermindert de cosmetisch arts eventueel met tijdelijke spierontspanners bestaande overactiviteit van aangezichtsspieren. Zo krijg je weer rust en balans in je gezicht.
  Daarna worden in bijvoorbeeld de mondhoeken en op de bovenlip lijntjes en rimpels één voor één opgespoord en behandeld door ze op te vullen. Hetzelfde gebeurt met eventuele wallen. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen.

  De liquid facelift behandeling neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis en direct weer je dagelijkse bezigheden hervatten. De huid kan even rood en gezwollen zijn, maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek, die kun je camoufleren vanaf de dag na behandeling (kijk op www.lycogel.nl voor handige camouflage producten). Heftige fysieke inspanning in de eerste week na fillerbehandelingen met volumes hoger dan 4,0 ml raden wij af.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Zoals bij iedere cosmetische ingreep bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn heel minimaal en veroorzaken geen gevolgen voor het eindresultaat.

  Enkele Juvéderm producten kunnen, wanneer deze oppervlakkig worden ingespoten, iets blauw doorschemeren (ook wel Tyndall sign genoemd). Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt bijna nooit voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij behandelingen met Juvéderm producten.

  Om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden, adviseren wij om vanaf 4 weken voor, tot 4 weken na de behandeling geen bezoek aan tandarts en/of mondhygiënist in te plannen.

Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Deze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in de liquid facelift. Zij zullen er alles aan doen om het volume in je gezicht weer te herstellen.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie over een liquid facelift

Veelgestelde vragen
Hoe snel zie ik resultaat?

Injecties met facial fillers geven onmiddellijk resultaat. Let op, dit betreft een tussentijds resultaat, want de fillers gaan nog water binden. Daarnaast kun je de eerste 48 uur zwelling ervaren en blauwe plekken krijgen. Blauwe plekken kunnen in het ergste geval tot 2 weken na behandeling zichtbaar blijven. Dit wisselt sterk van persoon tot persoon. Het optimale resultaat is zichtbaar vanaf 4 weken na de laatste behandeling.

Hoe weet ik welk product of merk injectables het best bij mij past?

Wij werken met merken en producten van de hoogste kwaliteit en die voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan injectables vanuit de toezichthouders. De arts kan je uitleggen wat de verschillen tussen de merken en producten zijn en welk product het beste geschikt is voor welk doel.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een behandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Fillers en COVID vaccinatie

Een filler behandeling kan niet plaats vinden in de periode van 2 weken voor tot 2 weken na het krijgen van een COVID vaccinatie. Houd hier rekening mee bij het inplannen van je behandeling. Het consult gesprek om je wensen te bespreken kan natuurlijk wel gewoon doorgaan. Tijdens het consult kun je de cosmetisch arts hierover ook vragen stellen.

Mocht je in deze periode toch al een behandeling hebben ingeboekt, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen zodat we een alternatieve datum met je kunnen inplannen.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een liquid facelift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons Informatiecentrum.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201