Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ooglidcorrectie

vanaf € 1.300,-

Voor een blik die écht weerspiegelt hoe je je voelt

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Behandeling onder plaatselijke verdoving, waardoor je snel weer naar huis kunt

Behandeling door een ervaren plastisch chirurg

Zie je in de spiegel een vermoeide blik?

Dat kan heel vervelend zijn – zeker als je je niet moe vóelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug. Met een onder- en/of  bovenooglidcorrectie zie je zeer snel resultaat. Zelfs eventuele hoofdpijnklachten kunnen worden verminderd.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met een groot resultaat: je kijkt weer met open blik de wereld in. Hoe fijn is het als die hoofdpijn verdwijnt, je gezichtsveld groter wordt, je make-up weer blijft zitten en als anderen zeggen: wat zie je er uitgerust uit! Dat is wat een ooglidcorrectie voor je kan doen.

Behandelingen

Welke ooglidcorrecties verzorgt Velthuis kliniek?

Overweeg je een ooglidcorrectie? Dan kun je een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie laten doen. Natuurlijk is een combinatie van oog correcties ook mogelijk.

Meer informatie over ooglidcorrecties

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik weer aan het werk? Mag ik lenzen dragen na een ooglidcorrectie? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Mag ik lenzen dragen na een ooglidcorrectie?

Je mag nadat de hechtingen zijn verwijderd weer lenzen dragen, mits je niet aan de oogleden hoeft te trekken om ze in en uit te doen. De eerste paar weken kan het dragen van lenzen vervelend aanvoelen, dit gaat snel over. Je mag gewoon een bril dragen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Gemiddeld heb je van correctie van het ooglid 10 tot 15 jaar plezier. Hoewel de klok een aantal jaren is teruggedraaid, gaat het verouderingsproces wel gewoon door. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen, haal je het maximale uit de ingreep. De voorsprong die je krijgt door de operatie, houd je natuurlijk altijd.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

De meeste mensen gaan na een ooglidcorrectie na een week weer aan het werk. Dat komt vooral omdat je de eerste week niet toonbaar bent. Je mag die week al wel licht huishoudelijk werk doen. Zware lichamelijke inspanning mag de eerste maand na de operatie niet. De genoemde termijnen zijn gemiddelden.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Dit is afhankelijk van welke ooglidcorrectie je laat uitvoeren; een correctie van je bovenoogleden, onderoogleden of een combinatie van de onder- en bovenoogleden. Een overzicht van de prijzen vind je hier.

Wat zijn de verschillen tussen een boven- en een onderooglidcorrectie?

Een bovenooglidcorrectie is gericht op het verminderen van overtollige huid die over de ogen hangt, terwijl een onderooglidcorrectie gericht is op het minimaliseren van wallen en donkere kringen onder de ogen. 

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie?

Over het algemeen kun je na een week weer aan het werk na een ooglidcorrectie. Je mag lichte activiteiten doen zoals wandelen of licht huishoudelijk werk. Na ongeveer een maand zijn je ogen volledig hersteld en mag je weer zware lichamelijke inspanning leveren.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over ooglidcorrecties?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons Informatiecentrum.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201