Rimpels verwijderen, behandelingen van rimpels

Behandeling van rimpels

Wilt u graag af van rimpels die u ouder doen lijken, stoort u zich aan die diepe rimpel tussen uw wenkbrauwen en heeft een anti-rimpel crème niet het gewenste effect?  

Meer informatie over rimpelbehandelingen

Een rimpelbehandeling bij Velthuis kliniek geeft een ander resultaat op verschillende locaties van het gezicht. Onze artsen zijn experts in de behandeling van rimpels en geven u tijdens het consult graag uitgebreid advies.

Wanneer een kleine behandeling niet meer het gewenste resultaat biedt, kunt u ook een chirurgische behandeling overwegen om uw rimpels te verminderen.


Foto's voor en na de behandeling(6)

Deze behandeling is uitgevoerd door Stephanie Waterval-Bukkems, Cosmetisch arts

Naast inspuitingen met bijvoorbeeld Botox bieden wij u ook nog de mogelijkheid een peeling of laserbehandelingaan te gaan om (oppervlakkige) rimpels te verzachten.

Vaak zijn het niet alleen de rimpels rond de ogen die storen, maar ook lijnen rond de mond. Met injectables die rimpels opvullen, zogenaamde fillers, kunnen we lippen opvullen en hangende mondhoeken corrigeren.Vollere lippen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Alle injectables die Velthuis kliniek gebruikt, zowel de fillers als botuline toxine, zijn tijdelijke middelen. Een aantal maanden tot een jaar na behandeling zijn alle producten uitgewerkt.

Bekijk alle behandelmogelijkheden van rimpels met injectables.

Wanneer de relatief simpele ingrepen zoals peelings en fillers niet meer het gewenste resultaat geven, kunt u overwegen een chirurgische behandeling te ondergaan.

Een plastisch chirurg zal u dan persoonlijk advies geven over wat er allemaal mogelijk is. Denk bijvoorbeeld eens aan een facelift of een voorhoofdslift.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek

  • Onze artsen zijn experts in de behandeling van rimpels
  • Persoonlijk advies en behandelplan
  • De beste producten en behandelingen

Prijs van een rimpelbehandeling

De prijs van een behandeling is afhankelijk van de behandeling. Voor een volledig overzicht bekijk hier onze tarieven.

Behandeling Prijs
Lipofilling vanaf €650,00
Peeling vanaf €50,00

Wij staan voor u klaar

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Arsten gespecialiseerd in rimpelbehandelingen (3)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten