Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​tot consult met en met nazorg voor je klaar. Van het nu een kleine onvolkomenheid is van iets waar je al jaren last van hebt. Samen zoeken we naar de behandeling die bij je verleden en we leggen alles duidelijk uit, waardoor je precies weet waar je aan toe gebogen bent.

Accent Radiofrequentie vanaf € 175,-

Een behandeling met radiofrequente straling zorgt ervoor dat je huid weer strakker en steviger wordt. Deze behandeling is erg geschikt voor beginnende verslapping in het gezicht en de kaaklijn, maar kan ook gebruikt worden voor hals en decolleté.

Armlift vanaf € 4.700,-

Heb je last van slapper wordende bovenarmen? Door het ouder worden of ben je flink afgevallen? Dan is dat natuurlijk enorm vervelend. Een armlift zorgt voor een mooi resultaat.

Borstcorrecties vanaf € 4.300,-

Maken je borsten je onzeker? Misschien vind je ze te klein en durf je niet in bikini. Misschien zijn ze na je zwangerschap minder mooi van vorm. Of misschien geven je grote borsten je nek- en schouderklachten. Waar je ook mee zit: we kunnen er iets aan doen.

Buikwandcorrectie vanaf € 3.400,-

Heb je last van slappe, uitgerekte huid op je buik? Dit kan het gevolg zijn van gewichtsverlies, zwangerschappen of veroudering. Een buikwandcorrectie helpt dit herstellen en zorgt voor een plattere en strakkere buik.

Cellulite behandeling vanaf € 1000,-

Heb je last van putjes, ook wel bekend als sinaasappelhuid, bij je billen of je bovenbenen? Met de nieuwe Cellfina® behandeling pak je de structurele oorzaak van cellulite aan in slechts één behandeling.

Dijbeenlift vanaf € 4.700,-

Stoor jij je aan je bovenbenen? Misschien omdat ze door de jaren heen verslapt zijn of omdat je wat kilo’s kwijt bent geraakt. Met een dijbeenlift kun je de overtollige huid laten verwijderen.

Facelift vanaf € 4.500,-

Heb je last van een verslapte gezichtshuid en zie je er vaak vermoeid uit? Dat kunnen we met een facelift verhelpen.

Halscorrecties vanaf € 1.175,-

Heb je teveel vet onder je kin en in je hals? Of is de huid om je hals juist verslapt? Misschien word je ongelukkig van je ‘kalkoennek’. Waar je ook mee zit: we kunnen er door middel van een halscorrectie iets aan doen.

Injectables Vanaf € 100,-

Heb je last van huidveroudering? Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Of stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug.

Kincorrectie vanaf € 2.500,-

Heb je een relatief korte kin of gaat je kin over in je hals? Dit kan erg storend zijn en je behoorlijk onzeker maken. Een kincorrectie brengt je profiel weer in balans.

Laser & IPL behandelingen Vanaf € 75,-

Heb je last van vervelende pigmentvlekken? Couperose, (acne)littekens, rimpels of storende haargroei? Door gebruik van laser- en IPLapparatuur kunnen we veel verschillende huidproblemen en cosmetische wensen gericht aanpakken.

Lipofilling gezicht vanaf € 625,-

Wil je graag meer volume in je gezicht terugbrengen met eigen vet? Met lipofilling halen we vet weg van een donorgebied in het lichaam (vaak buik, heupen of benen) en brengen dat in het gezicht terug.

Liposuctie vanaf € 1.175,-

Heb je last van storende vetophopingen waardoor je je lichaam het liefst zoveel mogelijk wil verhullen? Dat is ontzettend vervelend. Liposuctie (ook wel liposculptuur genoemd) kan dan een optie zijn om je figuur te verbeteren en je lichaam weer blijvend in balans te brengen.

Neuscorrectie vanaf € 4.700,-

Stoor je je aan de vorm of grootte van je neus? Dit kan enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Een neuscorrectie laat je neus bij de rest van je gezicht passen.

Mommy makeover vanaf € 3.400,-

Heb je last van slappe, opgerekte huid op je buik en lege borsten die van vorm veranderd zijn? Een mommy makeover helpt dit te herstellen en zorgt dat je lichaam haar vormen terugkrijgt.

Ooglidcorrectie vanaf € 1.250,-

Zie je in de spiegel een vermoeide blik? Dat kan heel vervelend zijn – zeker als je je niet moe vóelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug.

Oorcorrecties vanaf € 300,-

Stoor je je aan de vorm of stand van je oren? Is je oorlel uitgescheurd? Of is de vorm van je oorlellen niet meer wat deze geweest is? Velthuis kliniek brengen we je oren en oorlellen graag weer in de beste vorm.

Peelings vanaf € 50,-

Is je huid vlekkerig en vaal? Of heb je misschien een vette, onrustige huid? Met een peeling komt je gezonde huid weer boven en krijgt je gezicht een verfrissend effect.

Schaamlipcorrectie € 2.400,-

Het is niet altijd zichtbaar, maar het gebied rond de schaamstreek kan je een ongemakkelijk gevoel geven. Met een schaamlipcorrectie verhelpen we je problemen graag.

Tepelcorrectie vanaf € 800,-

De vorm van tepels is bij iedereen anders. Maar soms ben je er echt niet tevreden mee. Met een tepelcorrectie kan dit ongemak worden verfraaid.

Voorhoofdslift vanaf € 3.350,-

Heb je een vermoeide, boze uitdrukking en een beperkt gezichtsveld? Daarbij heb je vaak ook last van hoofdpijn. Dit is ontzettend vervelend en hierdoor ben je de hele dag bezig met het optillen van je wenkbrauwen. Een voorhoofdslift lost dit probleem op.

Wenkbrauwlift vanaf € 2.250,-

Heb je een vermoeide, boze uitdrukking en een beperkt gezichtsveld? Ben je hierdoor de hele dag bezig met het optillen van je wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift verhelpt dit probleem.

Spataderen

Stoor je je aan ontsierende spataderen op je benen? Aan spataderen is gelukkig van alles te doen, daarom wijzen wij je graag door naar een van onze zusterbedrijven; Helder kliniek.

Bel 088 - 7785201