Behandelingen

Je bent zo mooi als je je voelt. Maar is er iets waaraan jij je stoort ? We bieden de behandeling die bij jou past.

Of neem contact op: 088 - 7785201
Of neem contact op

Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt. Onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar. En leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Accent Radiofrequentie vanaf € 175,-

Een behandeling met radiofrequente straling zorgt ervoor dat je huid weer strakker en steviger wordt. Deze behandeling is erg geschikt voor beginnende verslapping in het gezicht, de kaaklijn, hals en decolleté.

Bekijk behandeling
Armlift vanaf € 4.700,-

Heb je last van slapper wordende bovenarmen? Door het ouder worden of ben je flink afgevallen? Dan is dat natuurlijk enorm vervelend. Een armlift zorgt voor een mooi resultaat.

Bekijk behandeling
Borstcorrecties vanaf € 4.300,-

Maken je borsten je onzeker? Vind je ze te klein, te groot of wellicht hangen ze teveel? Waar je ook mee zit: we kunnen er iets aan doen.

Bekijk behandeling
Buikwandcorrectie vanaf € 3.400,-

Heb je last van slappe, uitgerekte huid op je buik? Dit kan het gevolg zijn van gewichtsverlies, zwangerschappen of veroudering. Een buikwandcorrectie helpt dit herstellen en zorgt voor een plattere en strakkere buik.

Bekijk behandeling
Dijbeenlift vanaf € 5.500,-

Stoor jij je aan je bovenbenen? Misschien omdat ze door de jaren heen verslapt zijn of omdat je wat kilo’s kwijt bent geraakt. Met een dijbeenlift kun je de overtollige huid laten verwijderen.

Bekijk behandeling
Facelift vanaf € 5.500,-

Heb je last van een verslapte gezichtshuid en zie je er vaak vermoeid uit? Dat kunnen we met een facelift verhelpen.

Bekijk behandeling
Halscorrecties vanaf € 1.250,-

Heb je teveel vet onder je kin en in je hals? Of is de huid om je hals juist verslapt? Waar je ook mee zit: we kunnen er door middel van een halscorrectie iets aan doen.

Bekijk behandeling
Injectables Vanaf € 100,-

Heb je last van huidveroudering? Stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug.

Bekijk behandeling
Kincorrectie vanaf € 2.500,-

Heb je een relatief korte kin of gaat je kin over in je hals? Dit kan erg storend zijn en je behoorlijk onzeker maken. Een kincorrectie brengt je profiel weer in balans.

Bekijk behandeling
Laser & IPL behandelingen Vanaf € 75,-

Heb je last van pigmentvlekken, couperose, rimpels of storende haargroei? Door gebruik van laser- en IPL apparatuur kunnen we veel verschillende huidproblemen en cosmetische wensen gericht aanpakken.

Bekijk behandeling
Lipofilling gezicht vanaf € 1.950,-

Wil je graag meer volume in je gezicht terugbrengen met eigen vet? Met lipofilling halen we vet weg van een donorgebied in het lichaam en brengen dat in het gezicht terug.

Bekijk behandeling
Liposuctie vanaf € 1.250,-

Heb je last van storende vetophopingen in je lichaam? Liposuctie (ook wel liposculptuur genoemd) kan een optie zijn om je figuur te verbeteren en je lichaam weer blijvend in balans te brengen.

Bekijk behandeling
Microneedling vanaf € 125,-

Na een Microneedling behandeling met de Dermapen 4™ is de huid zichtbaar frisser, egaler, nieuw collageen is aangemaakt en de huid is merkbaar strakker, gladder en steviger.

Bekijk behandeling
Mommy makeover vanaf € 3.400,-

Heb je last van slappe, opgerekte huid op je buik en lege borsten die van vorm veranderd zijn? Een mommy makeover helpt dit te herstellen en zorgt dat je lichaam haar vormen terugkrijgt.

Bekijk behandeling
Neuscorrectie vanaf € 4.700,-

Stoor je je aan de vorm of grootte van je neus? Dit kan enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Een neuscorrectie laat je neus bij de rest van je gezicht passen.

Bekijk behandeling
Ooglidcorrectie vanaf € 1.250,-

Zie je in de spiegel een vermoeide blik? Dat kan heel vervelend zijn – zeker als je je niet moe vóelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug.

Bekijk behandeling
Oorcorrecties vanaf € 600,-

Stoor je je aan de vorm of stand van je oren? Is je oorlel uitgescheurd? Of is de vorm van je oorlellen niet meer wat deze geweest is? Bij Velthuis kliniek brengen we je oren en oorlellen graag weer in de beste vorm.

Bekijk behandeling
Peelings vanaf € 50,-

Is je huid vlekkerig en vaal? Of heb je misschien een vette, onrustige huid? Met een peeling komt je gezonde huid weer boven en krijgt je gezicht een verfrissend effect.

Bekijk behandeling
Schaamlipcorrectie € 3.200,-

Het is niet altijd zichtbaar, maar het gebied rond de schaamstreek kan je een ongemakkelijk gevoel geven. Met een schaamlipcorrectie verhelpen we je problemen graag.

Bekijk behandeling
Tepelcorrectie vanaf € 900,-

De vorm van tepels is bij iedereen anders. Maar soms ben je er echt niet tevreden mee. Met een tepelcorrectie kan dit ongemak worden verfraaid.

Bekijk behandeling
Voorhoofdslift vanaf € 3.500,-

Heb je een vermoeide, boze uitdrukking en een beperkt gezichtsveld? Ben je hierdoor de hele dag bezig met het optillen van je wenkbrauwen? Een voorhoofdslift lost dit probleem op.

Bekijk behandeling
Wenkbrauwlift vanaf € 2.300,-

Heb je een vermoeide, boze uitdrukking en een beperkt gezichtsveld? Ben je hierdoor de hele dag bezig met het optillen van je wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift verhelpt dit probleem.

Bekijk behandeling

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie