Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Over Velthuis kliniek

Over Velthuis kliniek

Als er één advies is dat wij bij Velthuis kliniek aan jou willen meegeven, is het dat; blijf vooral jezelf. Maak keuzes die bij je passen. Ga op je gevoel af. Geloof in jezelf en investeer in jezelf. Wij willen je daarbij helpen. Als je iets aan je uiterlijk wilt laten veranderen, doe je dat namelijk bij een betrouwbare kliniek, die ervoor zorgt dat jij jezelf blijft, ook na de ingreep. En dat doen we al ruim 29 jaar.

Onze deskundige specialisten kiezen samen met jou de behandeling die het beste bij je past. We hebben een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden we je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. We geven altijd een eerlijk en realistisch advies in wat we voor je kunnen betekenen. Daarbij dragen we vanzelfsprekend grote zorg voor kwaliteit, veiligheid en je privacy. En begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle. Zo weten we zeker dat je straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Je bent van harte welkom in één van onze 8 klinieken, waar we voor je klaarstaan om de mogelijkheden samen met jou te bespreken. 

Over onze kliniek

Wil je meer weten over onze specialisten, vestigingen of ervaringen van onze cliënten? Wil je informatie over onze prijzen, kwaliteitsnormen, de vergoeding van je behandeling of onze evenementen? Een overzicht van al deze informatie hebben we hier voor je op een rij gezet.

Bel 088 - 7785201