Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Laser & IPL behandelingen

Vanaf € 80,-

Voor een egale huid die straalt

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Heb je last van vervelende pigmentvlekken?

Couperose, (acne)littekens, rimpels of storende haargroei? Door gebruik van laser- en lichtapparatuur kunnen we veel verschillende huidproblemen en cosmetische wensen gericht aanpakken. Wij werken vooral met de Elite MPX (combinatie van drie verschillende lasersystemen). Deze laser is effectiever en krachtiger dan andere lasers in deze branche en ook de meest veilige. Een behandeling met de Elite is bovendien comfortabeler dankzij de speciale koude-luchtkoeling. 

Een andere laser die wij gebruiken is de (gefractioneerde) CO2 laser. Deze laser biedt meerdere mogelijkheden om oppervlakkige huidlagen op een gecontroleerde en veilige manier te verwijderen en te vernieuwen. De laser wordt gebruikt bij mensen met een matige tot aanzienlijke huidveroudering die zich uit in fijne en grove rimpels, een grove huidstructuur, een vale huidskleur en gebrek aan veerkracht. De CO2 laser geeft een verjongend effect.

Boek nu online je consultafspraak

Resultaat

“Mijn huid is eindelijk egaal” “Ik durf nu weer gerust naar buiten” “ik heb niet meer het gevoel dat iedereen naar me kijkt”. Dat zijn de reacties van cliënten die een laser- of lichtbehandeling hebben gehad. Zij hebben een stuk meer zelfvertrouwen en durven zich te laten zien.

Meer informatie over Laser- en IPL behandelingen

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Kan iedereen met een laser behandeld worden? En wanneer mag ik mijn huid weer blootstellen aan zon? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Kan iedereen met een laser behandeld worden?

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een laser of lichtbehandeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Wanneer je de huidaandoening vitiligo hebt, is behandelen helaas niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten. 6 maanden na het beëindigen van zwangerschap of borstvoeding is een laserbehandeling weer mogelijk. 

Wanneer mag ik na de behandeling weer in de zon of gebruik maken van de sauna?

Wij adviseren je 6 weken voor en na de behandeling niet direct in de zon te gaan en je dagelijks goed in te smeren met SPF 30. Een maand na de behandeling mag je weer gebruik maken van de sauna.

Is een behandeling met laser of licht pijnlijk?

De behandeling met de ELITE MPX is enigszins pijnlijk, vergelijkbaar met warme prikjes of een elastiekje dat tegen de huid tikt. Een verdoving is bij lasertherapie echter niet nodig. De laser geeft koude luchtkoeling tijdens de behandeling, dit maakt dat de behandeling zonder verdoving te verdragen is. Door de huid meteen na de behandeling te koelen verdwijnt de pijn snel. Bij de behandeling met de CO2 laser wordt doorgaans wel gebruikt gemaakt van verdoving. Dit bespreekt de huidtherapeut of cosmetisch arts tijdens het consult.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een laser of licht behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201