Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Jelle Claassen

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 79923415901 Behandelingen:
Vestiging:

Op een natuurlijke manier jouw verouderingsproces vertragen. Dat is het streven van drs. Jelle Claassen.

Drs. Jelle Claassen (1991 is na zijn studie Geneeskunde verder gegaan in de cosmetiek. Hij houdt van eerlijkheid en kwaliteit. Een mooie combinatie voor een mooi resultaat.

“Ik werk alweer een aantal jaren als cosmetisch arts. Sinds februari 2021 ben ik ook verbonden aan Velthuis kliniek. Ik ben er trots op om deelgenoot te zijn van hun expertise en vooruitstrevendheid in innovatie. De lat ligt hier hoog en dat is fijn! Zo kan ik jou als cliënt het beste resultaat bieden.

Wat mij oprecht motiveert in het cosmetische vak is dat ik mensen echt zelfverzekerder kan maken. Door relatief kleine behandelingen kan ik je het ‘Lekker in je vel gevoel’ geven. Ik heb daarom ook van mijn werk mijn passie gemaakt. Ik streef ernaar om op een natuurlijke manier jouw verouderingsproces te vertragen. Mijn werk is geslaagd als jouw omgeving niet doorheeft dat er een behandeling heeft plaatsgevonden maar je wel complimenten geeft over jouw ‘frisse’ uiterlijk.

Je zult merken dat ik tijdens het consult al eerlijk tegen je zal zijn. Verwacht jij iets waar ik niet achter sta, dan behandel ik je ook niet. Ik zal je dan ook duidelijk uitleggen waarom maar zal je ook een alternatief bieden. Vaak zijn alle wensen te vervullen maar wellicht via een andere weg dan jij denkt. Je zult moeten vertrouwen op mijn expertise en ervaring, dan komt daar kwaliteit voor terug.”

"Ik wil dat je na een behandeling vol zelfvertrouwen de kliniek verlaat en dat jouw uitstraling zal opvallen bij vrienden en familie."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201