Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De filler behandeling van Danique

Fillers, Injectables behandeld door

Danique wilde graag vollere lippen. Drs. Lylian Logtenberg behandelde haar met Juvéderm Volbella.

Danique (24): “Ik heb niet zoveel lip van mezelf, vooral mijn bovenlip is karig. Als ik lippenstift draag, is dat niet zo mooi. Ik vond dat het wel wat voller mocht, iets meer aanwezig. Dat heb ik ook met drs. Lylian Logtenberg besproken: ik wil het leuk vol hebben, maar niet heel zichtbaar. Het moet er wel natuurlijk uitzien, niet dat je direct ziet dat er ‘iets’ gedaan is. Dat heeft ze prima gedaan.

Voor de behandeling kreeg ik een verdoving, daar had ik om gevraagd. Het deed totaal geen pijn, maar toch viel ik flauw. Dat gebeurt wel vaker hoor, ik heb een lage bloeddruk. Ik ben ook niet bang voor naalden, maar je voelt die naald door je lip bewegen, dat is heel vreemd. Ik denk dat het daardoor kwam.

In eerste instantie is er 1 ml Juvéderm Volbella ingespoten. Het was mooi geworden, maar het mocht van mij nog nét wat meer. Na drie weken ben ik nog een keer terug geweest en is er nog 0,5 ml bijgespoten. Als ik foto’s van vroeger vergelijk met nu, zie je duidelijk het verschil. Ik heb een strak gezicht van mezelf, maar nu is mijn uitstraling minder streng, vriendelijker. Mijn hele gezicht komt mooier uit.

Je hebt ongeveer een half jaar plezier van zo’n injectable. Over een paar maanden laat ik het zeker opnieuw doen, want ik wil niet meer terug naar hoe het eerst was. Juvéderm is niet de goedkoopste filler. Mensen in mijn omgeving vroegen me: waarom laat je er niet voor honderd euro fillers inspuiten? Ook op Instagram zie je veel aanbiedingen, dat is wel een dingetje tegenwoordig. Er zijn veel meiden onzeker over hun uiterlijk en ik kan me voorstellen dat het verleidelijk is om naar een goedkopere kliniek te gaan omdat er zoveel wordt aangeboden. Maar het is toch je gezicht. Ik geef liever iets meer geld uit en dat het mooi, goed en veilig gedaan wordt.”

 

"Ik wil niet meer terug naar hoe het eerst was"

Bel 088 - 7785201