Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Peelings

vanaf € 50,-

Voor een gezonde huid die straalt

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Wil je weer een gladdere, frissere huid?

Heb je last van een grauwe huid? Is je huid vlekkerig en vaal? Of heb je misschien een vette, onrustige huid? Met een peeling komt je gezonde huid weer boven en krijgt je gezicht een verfrissend effect. Ook geschikt voor het verbeteren van de structuur en voor het verminderen van restverschijnselen van acne. 

Boek nu online je consultafspraak

Resultaat

“Mijn huid is eindelijk rustig” “Ik durf nu zonder make-up de deur uit” “Ik zie er zoveel frisser uit”. Dat zijn de reacties van vrouwen die onze peelings hebben gehad. Zij hebben een stuk meer zelfvertrouwen en durven zich te laten zien. Nadat je huid hersteld is, ziet deze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.

Meer informatie over peelings

Veelgestelde vragen
Wanneer kan ik weer make-up dragen?

Het is toegestaan om na 24 uur make-up aan te brengen. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.

Wanneer mag ik mijn huid weer blootstellen aan de zon?

Direct na de peeling is je huid gevoeliger voor zonlicht. Wij adviseren je daarom goed in te smeren met SPF 30 en de huid niet bloot te stellen aan de volle zon. Na 3 dagen kun je weer gebruik maken van de sauna. Probeer de zon en sauna na een TCA peeling zoveel mogelijk te vermijden tot 3 maanden na de behandeling. Kom je toch in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger.

Kan iedereen een peeling ondergaan?

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een peeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Wanneer je de huidaandoening vitiligo hebt, is behandelen helaas niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen haal je het maximale uit de behandeling. Het effect van een oppervlakkige peeling blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar en van een TCA peeling gemiddeld een jaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peeling om de 3-4 maanden toe te passen.

Welke peeling is voor mij het meest geschikt? 

Wij bieden zowel oppervlakkige, als medium en diepe peelings. Tijdens het consult kijkt de huidtherapeut welke indicatie jij hebt en welke peeling daar het beste bij past.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een peeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201