bannerbeautyavondspiegel.png (1)

Evenementen

Evenementen

Bij Velthuis kliniek organiseren we regelmatig evenementen zoals de beautyavonden. Daarnaast maken we, in samenwerking met onze partners, ook mooie televisieprogramma's en mini-series. Bekijk hieronder onze meest actuele onderwerpen.

Vraag het Velthuis tijdens de beautyavonden

Hoe voorkom ik rimpels? Ik zie er zo moe uit, kan ik daar iets aan laten doen? Hoe blijft mijn huid er zo lang mogelijk stralend uitzien? 

Een behandeling overwegen of een behandeling doen, wij begrijpen dat die stap best groot is. Kom daarom naar de Velthuis beautyavonden en stel je vragen aan één van onze specialisten. Je maakt - onder het genot van een hapje en een drankje - kennis met al onze behandelingen en onze specialisten nemen de tijd voor een persoonlijk advies. In 2018 hebben de beautyavonden al in april en oktober plaatsgevonden.

Weten wanneer de volgende beautyavonden zijn? Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor één van de beautyavonden bij jou in de buurt!

Linda. TV

Vanaf donderdag 20 september 2018 is de nieuwe mini-serie BBB te zien op LINDA.tv. In deze serie volgen we 3 vrouwen tijdens hun overweging van een cosmetische ingreep. 4 weken lang verschijnt elke donderdag een nieuwe aflevering. Benieuwd? Download de app van LINDA.tv en kijk op een moment dat het jou uitkomt! Kijk ook op http://www.lindanieuws.nl/dossier-bbb.

Bekijk hier alle afleveringen

TV programma Lelijke Eendjes

In het hulpprogramma Lelijke Eendjes helpen onze specialisten mensen met een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. De deelnemers voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. We laten zien hoe dit een schaduw over hun leven werpt en hoe de zon weer gaat schijnen nadat ze door een van onze artsen geholpen zijn.

Bekijk hier alle afleveringen

Linda.TV Spiegeltje, Spiegeltje

In de serie 'Spiegeltje Spiegeltje' volgen we vrouwen en mannen die een cosmetische ingreep ondergaan. Van een neuscorrectie tot een acne behandeling: verschillende ingrepen komen voorbij.

Van ingreep tot eindresultaat
Een aantal maanden later zien we het resultaat en vertellen de personen in kwestie of ze blij zijn met het resultaat. 

Bekijk hier alle afleveringen
Bel 088 - 7785201