Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Evenementen

Evenementen

Bij Velthuis kliniek organiseren we regelmatig evenementen zoals de Vraag het Velthuis events. Daarnaast maken we, in samenwerking met onze partners, ook mooie televisieprogramma's en mini-series. Bekijk hieronder onze meest actuele onderwerpen.

RTL5 TV programma

De Kliniek

In de nieuwe workplace realityserie 'De Kliniek' volgen we onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten - en via hen de cliënten - van de verschillende vestigingen van Velthuis kliniek. De serie start op zondag 19 januari en is wekelijks te zien op RTL 5 en op Videoland. Een aflevering gemist? Bekijk de uitzending terug op onze website.

Bekijk hier de afleveringen

Vraag het Velthuis event

Hoe voorkom ik rimpels? Ik zie er zo moe uit, kan ik daar iets aan laten doen?  Een cosmetische ingreep laat je niet zomaar doen. Je wilt weten waar het gebeurt en wie het doet. Je hebt vragen en wilt antwoorden. Dat snappen wij. 

En precies daarom organiseren wij de Vraag het Velthuis avonden. Op deze avonden willen we daarom vooral luisteren naar jouw vragen en je de antwoorden geven. Persoonlijk. Houd deze pagina in de gaten voor een actueel overzicht van de Vraag het Velthuis avonden bij jou in de buurt!

Bekijk het programma

LINDA.originals

Strak in mijn vel, wil ik dat wel?

Vanaf zaterdag 19 oktober 2019 is de nieuwe mini-serie 'Strak in mijn vel, wil ik dat wel?' wekelijks te zien op LINDA.originals. In deze serie van 4 afleveringen volgen we Jytte, Kim en Claudia. Alle drie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een cosmetische behandeling. Zo denkt Jytte na over peelings, wil Kim misschien een buikwandcorrectie en overweegt Claudia een injectable behandeling. Benieuwd naar welke keuze ze gaan maken? Bekijk de afleveringen!

Bekijk hier alle afleveringen

RTL4 TV programma

Het Zit In De Familie

Voor mensen die erg onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn. In het nieuwe RTL 4-programma 'Het Zit In De Familie' ontmoet presentatrice Lieke van Lexmond gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal delen. Ons team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat zij met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan. 'Het Zit In De Familie' is van 16 januari t/m 20 februari te zien geweest bij RTL4. De afleveringen gemist? Bekijk ze terug op onze website.

Bekijk hier alle afleveringen

Winq samenwerking

Hangende oogleden, groeven in het gezicht, een bobbel in de neus. Crèmes en poeders bieden tot op zekere hoogte uitkomst, maar deze mannen overwegen grover geschut. Plastisch chirurg Jacques van der Meulen en cosmetisch arts Lizenka Adriaanse geven de mannen advies!

Bekijk de afleveringen hier

Linda. TV

Serie BBB

Volg 3 vrouwen tijdens hun overweging van een cosmetische ingreep
Vanaf donderdag 20 september 2018 is de nieuwe mini-serie BBB te zien op LINDA. TV. In deze LINDA.tv-serie van 4 afleveringen volgen we Irma, Lydia en Maartje. Alledrie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een ingreep aan hun lichaam. Zo denkt Irma na over injectables, wil Lydia misschien een borstvergroting en overweegt Maartje een ‘mommy make over’. Benieuwd naar welke keuze ze gaan maken? Bekijk de afleveringen op een moment dat het jou uitkomt. Kijk ook op http://www.lindanieuws.nl/dossier-bbb voor meer informatie.

Bekijk hier alle afleveringen

Linda. TV

Serie Spiegeltje, Spiegeltje

Van ingreep tot eindresultaat 
In de serie 'Spiegeltje Spiegeltje' volgen we vrouwen en mannen die een cosmetische ingreep ondergaan. Van een neuscorrectie tot een acne behandeling: verschillende ingrepen komen voorbij. Een aantal maanden later zien we het resultaat en vertellen de personen in kwestie of ze blij zijn met het resultaat. 

Bekijk hier alle afleveringen

RTL5 TV programma

Lelijke Eendjes

In het hulpprogramma Lelijke Eendjes helpen onze specialisten mensen met een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. De deelnemers voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. We laten zien hoe dit een schaduw over hun leven werpt en hoe de zon weer gaat schijnen nadat ze door een van onze artsen geholpen zijn.

Bekijk hier alle afleveringen
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie