Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Evenementen & programma's

Bij Velthuis kliniek organiseren we regelmatig evenementen zoals online webinars en Vraag het Velthuis events. Daarnaast maken we, in samenwerking met onze partners, ook mooie televisieprogramma's en mini-series. Bekijk hieronder onze meest actuele onderwerpen.

RTL TV programma

De Kliniek 2

In het RTL 4 programma 'De Kliniek' volgen we een aantal specialisten van Velthuis kliniek tijdens hun werk. Ook leren we hen als persoon beter kennen. Hiernaast ontmoeten we via de specialisten hun cliënten. Vanaf zaterdag 21 mei 2022 is 'De Kliniek' elke zaterdagmiddag te zien om 16.30 uur op RTL 4. De herhaling is zondagmiddag om 13.30 uur. Daarnaast verschijnt de nieuwe aflevering wekelijks op Videoland. Kijken dus!

Online event

Webinars

Bij Velthuis kliniek houden we regelmatig online webinars met onze specialisten over diverse onderwerpen. Wil je weten hoe je mooier ouder kunt worden met goede huidverzorging, huidbehandelingen en injectables ? Of wil je alles weten over een facelift? Bekijk dan de afleveringen terug.

Online event

Velthuis kliniek VIP event

Op 8 juli 2021 hebben we een online event gehad ter ere van 25-jarig jubileum, waarin tips, feiten en inzichten zijn gedeeld. Onze specialisten en andere inspirerende sprekers hebben hun visie gedeeld op 25 jaar schoonheid en jezelf blijven. Tijdens dit event hebben we bovendien het Jezelfst Magazine onthuld. Binnenkort vind je hier de video van het event terug.

Samenwerking LINDA.originals

Strak in mijn vel, wil ik dat wel?

Vanaf vrijdag 20 november 2020 is het vervolg op de mini-serie 'Strak in mijn vel, wil ik dat wel?' wekelijks te zien op LINDA.originals. In deze serie van 4 afleveringen volgen we Malou, Nathalie en Loes. Alle drie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een cosmetische behandeling. Zo denkt Malou na over lipfillers, wil Nathalie misschien een buikwandcorrectie in combinatie met liposuctie en overweegt Loes een voorhoofdslift. Benieuwd naar welke keuze ze gaan maken? Bekijk elke week een nieuwe aflevering.

Ook vind je hier het eerste seizoen terug van de mini-serie 
'Strak in mijn vel, wil ik dat wel?'. In deze serie van 4 afleveringen volgen we Jytte, Kim en Claudia. Alle drie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een cosmetische behandeling. Zo denkt Jytte na over peelings, wil Kim misschien een buikwandcorrectie en overweegt Claudia een injectable behandeling. Benieuwd naar welke keuze ze gaan maken? Bekijk de afleveringen!

RTL TV programma

De Kliniek

In de eerste serie van de workplace realityserie 'De Kliniek' volgen we onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten - en via hen de cliënten - van de verschillende vestigingen van Velthuis kliniek. De serie start op zondag 19 januari 2020 en is wekelijks te zien op RTL 5 en op Videoland. Een aflevering gemist? Bekijk de uitzending terug op onze website.

Event

Vraag het Velthuis event

Hoe voorkom ik rimpels? Ik zie er zo moe uit, kan ik daar iets aan laten doen?  Een cosmetische ingreep laat je niet zomaar doen. Je wilt weten waar het gebeurt en wie het doet. Je hebt vragen en wilt antwoorden. Dat snappen wij. 

En precies daarom organiseren wij de Vraag het Velthuis avonden. Op deze avonden willen we daarom vooral luisteren naar jouw vragen en je de antwoorden geven. Persoonlijk. Houd deze pagina in de gaten voor een actueel overzicht van de Vraag het Velthuis avonden bij jou in de buurt!

RTL TV programma

Het Zit In De Familie

Voor mensen die erg onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn. In het nieuwe RTL 4-programma 'Het Zit In De Familie' ontmoet presentatrice Lieke van Lexmond gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal delen. Ons team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat zij met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan. 'Het Zit In De Familie' is van 16 januari t/m 20 februari 2018 te zien geweest bij RTL4. De afleveringen gemist? Bekijk ze terug op onze website.

Samenwerking Winq

Series Goed Geconserveerd en Nip/Tuck

Hangende oogleden, groeven in het gezicht, een bobbel in de neus. Crèmes en poeders bieden tot op zekere hoogte uitkomst, maar deze mannen overwegen grover geschut. Plastisch chirurg Jacques van der Meulen en cosmetisch arts Lizenka Adriaanse geven de mannen advies!

Samenwerking Linda. TV

Serie BBB

Volg 3 vrouwen tijdens hun overweging van een cosmetische ingreep
Vanaf donderdag 20 september 2018 is de nieuwe mini-serie BBB te zien op LINDA. TV. In deze LINDA.tv-serie van 4 afleveringen volgen we Irma, Lydia en Maartje. Alledrie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een ingreep aan hun lichaam. Zo denkt Irma na over injectables, wil Lydia misschien een borstvergroting en overweegt Maartje een ‘mommy make over’. Benieuwd naar welke keuze ze gaan maken? Bekijk de afleveringen op een moment dat het jou uitkomt. Kijk ook op http://www.lindanieuws.nl/dossier-bbb voor meer informatie.

Samenwerking Linda. TV

Serie Spiegeltje, Spiegeltje

Van ingreep tot eindresultaat 
In de serie 'Spiegeltje Spiegeltje' volgen we vrouwen en mannen die een cosmetische ingreep ondergaan. Van een neuscorrectie tot een acne behandeling: verschillende ingrepen komen voorbij. Een aantal maanden later zien we het resultaat en vertellen de personen in kwestie of ze blij zijn met het resultaat. 

Bel 088 - 7785201