Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ingevallen wangen

Geef je wangen weer nieuw volume en krijg je frisse uitstraling terug

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Ingevallen wangen in het kort

  • Een ingevallen gezicht kan komen door stress, vermoeidheid of wanneer je veel afvalt, maar ook ouder worden speelt een rol.
  • Ingevallen wangen behandelen we effectief met fillers.

Ingevallen wangen?

Rimpelige, gedeukte of ingevallen wangen. Een vermagerd gezicht roept regelmatig vragen op: eet je wel genoeg? Slaap je wel voldoende? Of heb je stress? Wanneer je (veel) afvalt zie je dat vaak snel in je gezicht. Erg vervelend, want dat is nou precies niet de plek die je nieuwe - en misschien juist wel gezondere - levensstijl moet benadrukken.

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Een ingevallen gezicht kan komen door stress, vermoeidheid of wanneer je veel afvalt. Maar ook ouder worden speelt een rol. Niet veel aan te doen dus. Of toch wel? Met een eenvoudige fillerbehandeling bij Velthuis kliniek geven onze specialisten je wangen weer nieuw volume. Zodat je snel je frisse uitstraling terug hebt.

Resultaat

Een strak gezicht en een volle, stevige huid. Dankzij onze filler behandeling wordt het volume in het gezicht hersteld. Precies daar waar je het nodig vindt. Diepe lijnen worden zachter en je wangen krijgen meer volume: je natuurlijke gezichtscontouren komen terug. En is het effect na een jaar wat verdwenen? Dan kan de behandeling gewoon opnieuw worden uitgevoerd.

De behandeling van ingevallen wangen

Ingevallen wangen behandelen we effectief met fillers. Bij Velthuis kliniek vertellen onze cosmetische artsen je graag alles over de behandeling. Welke methode past het best bij jou, welk resultaat kun je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. Op basis van jouw persoonlijke wensen bekijkt de arts welke filler je het beste resultaat geeft.

Velthuis kliniek werkt meestal met het middel Juvéderm of Radiesse. Beiden zijn veilige fillers die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstellen. De unieke, zachte gel van Juvéderm bevat hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt. Zelfs de prikjes voel je praktisch niet dankzij het verdovingsmiddel lidocaïne dat in het middel zit.

Bij behandeling met Radiesse voel je mogelijk een lichte pijn of branderig gevoel na de injectie. De behandelde plek kan een paar dagen gevoelig blijven en direct na behandeling zijn de wangen vaak een beetje rood en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag nog. Ook kan er een blauw plekje ontstaan na de behandeling, maar ook die verdwijnt snel. Na 1 tot 4 weken (bij Juvéderm) en 3 tot 6 maanden (na Radiesse) kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog 24 uur met het dragen van make-up of reinigen van de huid.

Juvéderm Voluma

Juvéderm geeft een zeer natuurlijk effect, tot wel 12 maanden lang. Met een minimale zwelling na de behandeling en een lang houdbaar resultaat. Het hyaluronzuur van Juvéderm is bovendien volkomen zuiver en dus veilig. Met een zeer klein risico op allergische reacties. Juvéderm is dan ook speciaal ontwikkeld om diepere rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen, zoals bij de wangen.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Juvéderm en tijdelijke spierontspanners.  

Radiesse

Radiesse is een veilige en effectieve behandeling voor volumeherstel ter hoogte van de jukbeenderen. Bijvoorbeeld voor het opvullen van ingevallen wangen, voor het verzachten van de neuslippenplooi en marionetlijnen en voor het creëren van een scherpere kaaklijn. Radiesse is een afbreekbare (dus niet-permanente) filler met een dubbele werking: het vult rimpels onmiddellijk op, maar het stimuleert ook de huid om zelf nieuw collageen aan te maken. Radiesse wordt daarom ook wel een biostimulator genoemd.

Wat kost een fillerbehandeling?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. In een consult vertellen we je graag welke oplossing voor jou geschikt is, met daarbij de bijbehorende prijs.

Juvéderm fillers

Een behandeling met de filler Juvederm Voluma (een Liquid facelift light)

€ 1.600,-

Radiesse fillers

Een filler behandeling met het merk Radiesse, met 1 of 2 behandelingen

vanaf € 650,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201