Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Tobias van Genderen

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 69926464501 Behandelingen:
Vestiging:

Drs. Tobias van Genderen streeft naar natuurlijke, onopvallende resultaten met een esthetisch fijn aanzien.

"Als persoon en arts ben ik invoelend, open, kritisch en toegankelijk. Je kunt van mij een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten. Ik zorg voor het maken van een persoonlijk behandelplan waarin jouw wens centraal staat.

Veel van de patiënten uit het ziekenhuis waar ik heb gewerkt krijg je niet zo snel uit je hoofd gezet. Denk daarbij aan patiënten met (verkeers-)ongevallen, grote brand -incidenten of patiënten die met groot geweld te maken kregen. Bij Velthuis kliniek is er voor de cosmetisch arts doorgaans geen sprake van zulke heftige problematiek, maar dat betekent niet dat je je sommige behandelingen of cliënten niet net zo goed kunt herinneren. Ik denk bijvoorbeeld vaak terug aan een cliënt, die ik via mijn sociale netwerk, regelmatig sprak. Ze kwam volkomen stijf van de zenuwen haar vragen over veroudering, rimpelvorming, en vermoeidheid aan mij uitleggen. Zij had het idee dat haar uitstraling vermoeider, en zelfs verdrietiger was dan dat zij zich voelde. Dat hoorde zij ook vanuit haar omgeving terug en daar liep zij qua zelfvertrouwen wat schade van op.  Dit kwam namelijk totaal niet overeen met haar enthousiaste, vrolijke, ondernemende karakter. Hoewel zij in eerste instantie ontzettend op zag tegen de behandeling met spierverslappers en fillers, koos zij er voor om een aantal van de kleine ‘stoorzenders’ en gebieden van veroudering in het gezicht te laten behandelen. In de maanden na haar behandeling kwam ik haar vervolgens opnieuw tegen en kreeg ik terug te horen dat zij vanuit verschillende kanten de vraag kreeg of zij op vakantie was geweest, en dat ze er zo opgewekt en uitgerust uitzag. Dit zonder dat iemand verder opviel dat er iets aan het uiterlijk was veranderd. Dat was namelijk ook niet het geval, de behandelde gebieden waren slechts op een ondersteunende manier aangepakt en niet op onnatuurlijke wijze veranderd. Het plezier en enthousiasme waarmee zij dat kwam vertellen, en wat ik bij haar nog steeds sporadisch terug zie, zal mij zeker bij blijven. Wellicht niet zo ingrijpend als het behandelen van een medisch probleem, maar in dit specifieke geval (op een andere manier) wel zeker zo belonend."

Drs. Tobias van Genderen studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Zijn interesse en enthousiasme voor de (plastische) chirurgie zorgden voor uitgebreide chirurgische stages in Arnhem en Nijmegen. Hij voltooide de opleiding geneeskunde binnen de afdeling plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Tijdens zijn opleiding deed hij ook al veel ervaring op in een (particuliere) kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie. Hier ondekte bij zijn passie en werkplezier voor de cosmetische geneeskunde. Na zijn opleiding is Tobias enkele jaren werkzaam geweest als arts binnen de afdeling chirurgie in het Radboudumc. In de jaren daarna heeft hij zich vervolgens volledig gespecialiseerd in het uitvoeren van injectable behandelingen en zich ontwikkeld tot een complete en bekwame arts met uitgebreide cosmetische (chirurgische) vaardigheden, daarbij inmiddels meer dan 10.000 behandelingen achter mijn naam. Dankzij mijn interesse voor cosmetische geneeskunde en esthetiek en mijn specifieke cosmetische voortraject heb ik de stap gemaakt naar Velthuis kliniek. Hier kan ik mijn vakkundigheid kwijt in behandelingen laagdrempelig zijn, maar tegelijkertijd fantastische resultaten opleveren.

"Je kunt van mij een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201