Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Marionetlijnen

Krijg weer een zachte en vriendelijke uitdrukking op je gezicht

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Marionetlijnen in het kort

  • Door marionetlijnen kan je ouder of minder vrolijk lijken.
  • Marionetlijnen zijn goed te behandelen met fillers of tijdelijke spierontspanners.

Wat zijn marionetlijnen?

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Als deze erg diep zijn lijkt het net alsof je mondhoeken hangen. En dat maakt je zichtbaar minder vrolijk. Heel vervelend als je van binnen juist opgetogen bent. Anderen krijgen nu misschien een hele andere indruk van je. Om de marionetlijnen te verhelpen kun je bij Velthuis kliniek terecht voor een effectieve behandeling met (tijdelijke) fillers. Deze zorgen dat de aandacht niet meer naar je mondhoeken gaat, maar naar jou!

Hoe ontstaan ze?

Diepe plooien, rimpels naast je mondhoeken of hangende mondhoeken. De marionetlijnen zijn een vervelend gevolg van het ouder worden. Het is een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en verlies aan stevigheid van de huid: de huid wordt minder elastisch en invloeden van buitenaf, zoals roken en zon, helpen ook niet mee. Maar er is hoop: injectables laten je mond weer spreken.

Resultaat

Na een bezoek aan Velthuis kliniek heb je weer een zachte en vriendelijke uitdrukking op je gezicht. Minder vermoeid. Dat zie je direct! Uiteraard reageert iedereen anders op de behandeling, maar de behandelend arts zal je in het eerste consult duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Hou er rekening mee dat de behandeling soms na 2 tot 4 weken herhaald moet worden voor een optimaal resultaat. En als het middel na ongeveer 12 maanden is uitgewerkt, kun je uiteraard ook weer opnieuw bij ons terecht.

De behandeling van marionetlijnen

Wanneer je bij Velthuis kliniek komt voor een eerste consult krijg je een gesprek met de arts die jou ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de arts of je geschikt ben voor een behandeling. Met uitgebreid, open en eerlijk advies, vertellen zij precies wat je kunt verwachten. Vervolgens wordt gekeken welke oplossing het beste bij je past.

Bij de behandeling van de marionetlijnen gebruiken onze specialisten fillers van Juvéderm. Hiermee voegen we in 10 tot 30 minuten wat extra volume toe en verbeteren we de kwaliteit van de verouderde huid. De fillers zijn veilig en herstellen het oorspronkelijke volume met slechts een paar kleine prikjes.

De unieke, zachte gel van Juvéderm bevat hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt. Zelfs de prikjes voel je praktisch niet dankzij het verdovingsmiddel lidocaïne dat in het middel zit. Verdoving is dan ook meestal niet nodig. Natuurlijk kan de huid indien gewenst met een kleine injectie of crème plaatselijk verdoofd worden. De behandelde plek kan een paar dagen gevoelig blijven en direct na behandeling zijn de mondhoeken vaak een beetje rood en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag. Ook kan er een blauw plekje ontstaan na de behandeling. Deze kun je uiteraard gewoon camoufleren en verdwijnt gelukkig snel. Na een dag ben je weer toonbaar en na 2 tot 4 weken kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog 24 uur met het dragen van make-up of grondig reinigen van de huid.

Juvéderm

Een filler kan je huid van binnenuit opvullen. Dat maakt Juvéderm erg geschikt tegen marionetlijnen. Het middel is uiterst precies te doseren en in principe niet voelbaar. Het risico op een allergische reactie bij gebruik van dit middel is zeer klein. Juvéderm is namelijk een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Een bestanddeel dat van nature al in het lichaam voorkomt.

Wat kost een filler behandeling?

Om de marionetlijnen aan te pakken en te verzachten werken onze artsen met fillers. De prijs hangt samen met het soort behandeling dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse. 

Juvéderm filler

vanaf € 1.000,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201