Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Microneedling

vanaf € 130,-

Voor een gezonde en gladde huid die straalt

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes? Wat is jouw wens?

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Neem dan afscheid van je oneffen huid! Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Bij Velthuis kliniek wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4™. 

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen 4™ is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Behandelingen

Welke Microneedling behandelingen verzorgt Velthuis kliniek?

De keuze voor Microneedling hangt samen met jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidtherapeuten kunnen je goed adviseren.

Huidverbetering

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen - om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Littekenbehandeling

De Dermapen 4™ beschikt als enige Microneedling apparaten over een speciale “scar treatment’ behandeloptie. Veel soorten littekens – waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens – kunnen hierdoor veel beter worden aangepakt en verbeterd. Microneedling is daarom ook een goede aanvulling na een chirurgische ingreep, voor het verminderen en verzachten van littekens na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, facelift of een buikwandcorrectie.

Pixel peeling

De Pixel Peel is een combinatie van Microneedling en de TCA Peeling. Door de combinatie van peeling en de Dermapen 4™ - die minuscule openingen in de huid maakt - kan de peeling vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. Voor optimaal effect wordt de Pixel peel twee keer uitgevoerd. De Pixel peel is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de huidtherapeut die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de huidtherapeut. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De huidtherapeut kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. Aanvullend op het consult kan de huidtherapeut eventueel direct een huidscan uitvoeren. Met behulp van deze EVE M scan wordt de conditie van jouw huid in beeld gebracht en kunnen we ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de huidtherapeut onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de huid voor te bereiden op de behandeling met (voorgeschreven) huidproducten. De huidtherapeut zal je hier tijdens het consult een persoonlijk advies over geven. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer twintig tot dertig minuten.

  Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelde huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen 4™, die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De huidtherapeut maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkend gevoel geven. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met tussenvloeistof die bestaat uit hyaluronzuur – een natuurlijke vochtbinder - en eventueel aanvullende actieve stoffen met  antioxidanten, blekende of anti-aging ingrediënten (DP Dermaceuticals).

  De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een oppervlakkige op medium diepe peeling en wordt veelal afgesloten met het aanbrengen van een verkoelend product.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis. Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Iedere cosmetisch ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn de risico’s zeer minimaal bij deze behandeling.

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in Microneedling. Zij zullen er alles aan doen om je verslapte huid weer strakker te krijgen.

Maak kennis met onze specialisten

Video van microneedling behandeling

Microneedling met Dermapen

Meer informatie over Microneedling

Veelgestelde vragen

Is de behandeling met Microneedling pijnlijk? Wanneer is het resultaat van een Microneedling behandeling optimaal? Antwoord op deze vraag lees je hier.

Is een Microneedling behandeling pijnlijk?

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

 

Wanneer is het resultaat met een Microneedling behandeling optimaal?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij vier tot acht behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken bij een lichte (epidermale) behandeling en 6 tot 8 weken bij een diepe (dermale) behandeling. De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces, dat ook na een behandeling doorgaan, en de levensstijl. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij een gezonde levensstijl, bloostelling aan Ultraviolet licht te beperken en dagelijks de huid te verzorgen en beschermen met een zonbescherming

Zou microneedling ook een oplossing zijn voor het verfijnen van grove poriën?

Microneedling is een goede optie voor het verfijnen van de huidstructuur en poriën. Bij een microneedling behandeling wordt met behulp van de Dermapen 4 kleine microwondjes gemaakt. De huid wordt aangespoord om te gaan vernieuwen waarbij er nieuw klein collageen wordt aangemaakt. Hierdoor wordt het aanzien van de huid gladder en wordt de huid tegelijkertijd egaler en oogt het frisser.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een Microneedling behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201