Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Aandoeningen

Onze ervaren specialisten staan ​​tot consult met en met nazorg voor je klaar. Van het nu een kleine onvolkomenheid is van iets waar je al jaren last van hebt. Samen zoeken we naar de behandeling die bij je verleden en we leggen alles duidelijk uit, waardoor je precies weet waar je aan toe gebogen bent. 

 

Acne

Overmatige talgproductie en oude huidcellen zorgen voor verstopte poriën. Het talg kan niet gelijkmatig afvloeien, daarbij komt de bacterie propionibacterium acnes die voor een ontsteking zorgt. Dan ontstaat acne.

Adertjes op benen

Draag jij altijd een legging of lange broek om je benen te verbergen? Als je last hebt van ontsierende rode of blauwe adertjes of haarvaatjes herken je dat vast. De zogenaamde berkentakjes maken je benen minder fraai.

Cellulite

Heb je last van putjes, ook wel bekend als sinaasappelhuid, bij je billen of je bovenbenen? Dan spreken we ook wel van cellulite.

Couperose

Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op wangen, kin, neus en hals of decolleté. Couperose is in principe onschuldig, maar veel mensen vinden het wel vervelend.

Fronsrimpel

Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben: een fronsrimpel. Deze diepe groef tussen je wenkbrauwen zorgt vaak voor een boze blik of verontruste uitstraling.

Goedaardige huidvergroeiingen

Huidvergroeiingen zijn vaak bruine of rode verheven bobbeltjes of vlekjes. De huidvergroeiingen kunnen vrijwel overal ontstaan.

Grauwe huid

Een grauwe of vale huid laat je er vermoeid uitzien. Je huid oogt dof en is onvoldoende gehydrateerd.

Grove huidstructuur

Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën, acnelittekentjes, een grauwe of vale huid? Of is je huid minder elastisch? Dan spreken we ook wel van een grove huidstructuur.

Gummy smile

Lach je altijd met je hand voor je mond? Voel je je onzeker omdat er zoveel tandvlees zichtbaar is? Dat hoeft niet. Een zogenaamde ‘gummy smile’ of ‘tandvleeslach’ is namelijk heel eenvoudig te verhelpen.

Hangende mondhoeken

Door hangende mondhoeken of ‘marionetlijnen’ lijk je vaak ouder en minder vrolijk. Dit kan behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Ingevallen wangen

Rimpelige, gedeukte of ingevallen wangen. Wanneer je (veel) afvalt zie je dat vaak snel in je gezicht. Erg vervelend, want dat is nou precies niet de plek die je nieuwe - en misschien juist wel gezondere - levensstijl moet benadrukken.

Jukbeenderen

Als je jukbeenderen weinig volume hebben kan dat grote impact hebben op je uitstraling. Misschien vertoont je gezicht weinig expressie of oog je zelfs vermoeid en ouder dan je werkelijk bent. Geen nood, laat onze specialisten je helpen.

Kraaienpootjes

Lachen, praten, maar ook knijpen met je ogen omdat je bijvoorbeeld geen zonnebril draagt, werken kraaienpootjes in de hand. Zon en roken doen daar nog een schepje bovenop.

Littekens

Littekens zijn het gevolg van restanten van huidbeschadigingen. Bijvoorbeeld na infecties, een trauma of een chirurgische ingreep. Of door acne.

Marionetlijnen

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen, noemen we marionetlijnen. Als deze erg diep zijn lijkt het net alsof je mondhoeken hangen.

Neuslippenplooi

Heb je een diepe rimpel die van de zijkant van je neus naar je mondhoek loopt? Deze neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide en zorgelijke uitdrukking.

Overmatige transpiratie

Lelijke vlekken in je kleding, deodorant die niet volstaat of zelfs kleding die verpest wordt door agressief transpiratievocht. Overmatig zweten kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden.

Pigment

Op je handen, armen, decolleté maar vooral ook in je gezicht kun je last krijgen van pigmentvlekken.

Rimpels bovenlip

Heb jij last van zogenaamde rokerslijntjes, een plooirok of barcode? Voor veel vrouwen zijn de verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen een flinke ergernis.

Rode huid

Een rode huid kan soms erg vervelend zijn. De rode huid kenmerkt zich door roodheid op wangen, neus, voorhoofd of kin. Vaak ook met de aanwezigheid van rode of blauwe adertjes.

Rosacea

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in de gezichtshuid ontstaat.

Smalle lippen

Mooie volle lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stoor jij je aan (te) smalle lippen? Of wil je de vorm van je lippen verfraaien? Bij Velthuis kliniek vullen we je lippen tot de vorm die past bij jouw gezicht.

Storende haargroei

Vind jij het ook zo vervelend om elke week, of misschien nog vaker, je armen, benen of gezichtsharen te verwijderen? Door overmatige haargroei of haren op plekken waar je ze niet wilt. Overbeharing of storende haargroei is behoorlijk vervelend.

Strakkere buik

Zwangerschappen, gewichtsverlies en (huid) veroudering: de huid op de onderbuik kan door verschillende oorzaken slap en uitgerekt zijn.

Verslapte huid

Vanaf ons 30e levensjaar neemt collageen in de huid af en wordt de huid minder elastisch. Het gevolg is dat je huid begint te verslappen, contouren verminderen en lijnen beter zichtbaar worden.

Voorhoofdsrimpel

Stoor jij je aan je rimpels op je voorhoofd? Heb je er vooral last van wanneer je fronst en je wenkbrauwen ophaalt of zit die diepe rimpel er constant? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en uitgeruste uitstraling.

Vaginale aandoeningen

Ongewild urineverlies, vaginale droogheid, pijn bij het vrijen: er is wat aan te doen. EVA kliniek is een gespecialiseerde kliniek voor de behandeling van vaginale problemen.

Bel 088 - 7785201