Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Verslapte kin- en kaaklijn

Weer een frisse uitstraling door een een strakkere kin- en kaaklijn

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Verslapte kin- en kaaklijn in het kort

  • Er is sprake van een verslapte huid en volumeverlies bij je kin en kaaklijn.
  • We kunnen dit effectief behandelen effectief met de fillers Juvéderm Volux.

Wat is een verslapte kin- en kaaklijn?

Stoor je je aan de vorm van je kin of kaaklijn? Heb je verslapte huid en volumeverlies bij je kin en kaak? Dat is erg vervelend en hierdoor kun je ouder lijken dan je je voelt. Een behandeling met de filler Juvéderm Volux kan de oplossing bieden! Door de filler op de juiste plaatsen te injecteren, wordt er volume gecreëerd en hersteld in het gezicht. Zo krijg je weer je frisse en jonge uitstraling terug. 

De behandeling van een verslapte kin- en kaaklijn

Die verslapte kin- en kaaklijn behandelen we effectief met fillersBij Velthuis kliniek vertellen onze gespecialiseerde artsen je graag alles over de behandeling: welke methode past het best bij jou, welk resultaat kun je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie is. Bijvoorbeeld een behandeling tegen eventuele lijntjes rond de mond. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

Onze specialisten werken bij deze behandeling meestal met Juvéderm Volux. Een veilige filler die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstelt. De unieke, zachte gel van Juvéderm bevat hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt. Zelfs de prikjes voel je praktisch niet dankzij het verdovingsmiddel lidocaïne dat in het middel zit. De behandelde plek kan een paar dagen gevoelig blijven en direct na behandeling zijn de kin en kaak vaak een beetje rood en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag. Ook kan er een blauw plekje ontstaan na de behandeling, maar ook dat verdwijnt snel. Na 2 tot 4 weken kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog 24 uur met het dragen van make-up of reinigen van de huid.

Juvéderm Volux

Juvéderm geeft een zeer natuurlijk effect. Dit resultaat kan 12 tot wel 18 maanden lang zichtbaar blijven. Met een minimale zwelling na de behandeling en een lang houdbaar resultaat. Het hyaluronzuur van Juvéderm is volkomen zuiver en dus veilig. Met een zeer klein risico op allergische reacties. Juvéderm Volux is speciaal ontwikkeld om het verlies aan volume terug te brengen in het gezicht.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Juvéderm en tijdelijke spierontspanners.  

Wat kost een behandeling?

Juvéderm Volux filler

Voor een kincorrectie of het verstrakken van de kaaklijn contouren

vanaf € 1.000,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en passen de verschillende middelen op een subtiele manier toe. En bovendien een grote dosis inzicht. Belangrijk, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201