Huidverbetering, behandeling voor een mooie huid - Velthuis kliniek

Een mooie huid

De ogen zijn de spiegels van de ziel, wordt wel gezegd. Maar volgens ons onthult de huid net zoveel over wie we zijn en hoe het met ons gaat. Ga maar na: als we verlegen zijn blozen we, angst maakt ons wit rond de neus, vermoeidheid wordt zichtbaar in een grauwe teint en geluk kan een huid helemaal oplichten. Als je je goed voelt, hoort je huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval. De huidtherapeuten van Velthuis kliniek zijn experts in de behandeling en verbetering van de huid. Ze geven je tijdens een persoonlijk consult een uitgebreid advies over de behandeling die het beste bij je past.

Behandelingen

Rimpelsacne (littekens)pigmentvlekkencouperose en huidverslapping kunnen de huid ontsieren. Daardoor zie je er minder goed uit en lijk je misschien wel ouder dan dat je bent.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om de huid gladder, frisser en jonger te maken. Zo laat een peeling je huid weer stralen en helpt laser je bij het weghalen van couperose of pigmentvlekjes.


Om te weten welke behandeling het beste bij jou past, beginnen we tijdens het eerste consult met een uitgebreide huidanalyse. Met behulp van een digitale huidscan laten we je de conditie van de huid zien. Vervolgens maak je samen met de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan.

Meer weten over huidbehandelingen?

Maak een afspraak voor een consult

Kwaliteit gegarandeerd

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

 

Huidverbeterende behandelingen worden bij Velthuis kliniek alleen uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde huidtherapeuten. Ze maken gebruik van de nieuwste methoden en apparatuur, zoals de Elite MPX laser.

 

Omdat we werken met een multidisciplinair team van specialisten, kan de huidtherapeut je desgewenst ook direct doorverwijzen naar een van de cosmetisch artsen of plastisch chirurgen op de kliniek. Zo ben je altijd verzekerd van een compleet advies.

Meest uitgevoerde behandelingen voor huidverbetering

Laserbehandelingen

De Elite MPX is het neusje van de zalm als het gaat om laserapparatuur. Deze laser is effectiever en krachtiger dan andere lasers en toch de meest veilige.

 

Alles over de behandeling met Elite MPX laser

Oppervlakkige peeling

Door middel van een oppervlakkige peeling worden beschadigde huidcellen verwijderen en wordt de 'gezonde huid' weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.


Lees meer over een oppervlakkige peeling

Acne behandeling

Om écht een verschil te maken is het vaak een combinatie van  behandelingen, medicijnen en huidverzorging die aangeraden wordt.  


 

Lees meer over de behandeling van acne

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten