Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Halscorrecties

vanaf € 1.250,-

Zodat je je hals niet meer hoeft te bedekken

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

We krijgen een waardering van een 8,9 door onze cliënten

Behandeling door een ervaren plastisch chirurg

Last van een onderkin?

Heb je teveel vet onder je kin en in je hals? Of is de huid om je hals juist verslapt? Misschien word je ongelukkig van je ‘kalkoennek’. Waar je ook mee zit: we kunnen er iets aan doen

Verschillende ingrepen

Bij een hals- en kaaklift worden de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker getrokken, waardoor je hals en kaak weer hun jeugdige contouren terugkrijgen. Bij  correctie van de halsspier (platysmaplastiek) worden de platysmaspieren aan de voorzijde van de hals strak getrokken, zodat de plooien in de hals verdwijnen. Dit wordt vaak in combinatie met een halsliposculptuur uitgevoerd, om het overtollige vet onder de kin en in de hals weg te halen.

Resultaat

“Ik durf weer kettinkjes en sjaaltjes te dragen.” “Ik lijk hierdoor ineens jaren jonger.” “Het klopt gewoon bij de rest van mijn uiterlijk.” Dat zijn de reacties van vrouwen die een halscorrectie hebben gehad. Zij kijken weer vol zelfvertrouwen in de spiegel en durven zich te laten zien.

Meer informatie over halscorrecties

Veelgestelde vragen Videos
Veelgestelde vragen

Moet ik stoppen met roken? Wanneer kan ik weer aan het werk? Het antwoord op deze vragen vind je hieronder.

Moet ik stoppen met roken?

Roken heeft een ongunstige invloed op de doorbloeding van de weefsels en juist dat is belangrijk voor een goed herstel. Wij raden daarom aan om drie weken voor en drie weken na de behandeling te stoppen met roken. Ook na de behandeling is het beter om niet te roken omdat daardoor het verouderingsproces wordt versneld.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

De meeste mensen gaan na twee weken weer aan het werk. Na een ingreep onder narcose moet je de eerste dagen absolute rust nemen. Na twee dagen mag je administratieve bezigheden verrichten en na een week mag je lichte huishoudelijke werkzaamheden verrichten, maar je mag daarbij niet bukken. Zware lichamelijke inspanning (ook tillen) mag de eerste maand na de ingreep niet. De genoemde termijnen zijn gemiddelden; het kan best zijn dat je je sneller weer fit voelt of dat het herstel juist wat langer duurt.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Videos

Wil je meer weten over halscorrecties? Bekijk dan onderstaande video.

Ervaringsverhaal hals- en kaaklift

Linda TV. Spiegeltje Spiegeltje
Bel 088 - 7785201