Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Richtlijnen voor je bezoek i.v.m. coronavirus

Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor jouw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken je deze richtlijnen voorafgaand aan jouw bezoek door te lezen en verwelkomen je graag binnenkort in onze kliniek.

Coronavirus: Aangepaste richtlijnen voor cliënten en bezoekers van onze kliniek

Je hebt binnenkort een afspraak voor een consult, behandeling of ingreep in een van onze klinieken. Wij begrijpen dat dit mogelijk vragen bij jou oproept en dat je wilt weten welke maatregelen wij hanteren om jouw bezoek aan de kliniek veilig te laten verlopen. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit. We vragen je dan ook om onderstaande richtlijnen na te leven. Wij danken je hartelijk voor jouw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.

Meer informatie

Richtlijnen en veelgestelde vragen

Wanneer mag ik niet naar de kliniek komen?

Indien jij klachten hebt zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts kom je niet naar de kliniek. Je komt tevens niet naar de kliniek wanneer je de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie hebt of wanneer je uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken je om minimaal 1 dag voor je afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen. Indien je positief getest bent op het COVID-19 virus blijf je uiteraard thuis. Bovenstaande geldt ook wanneer je reeds gevaccineerd bent.

Welke aanvullende maatregelen heeft Velthuis kliniek getroffen?

- In de kliniek word je verzocht om je handen te desinfecteren. Ook kan het zijn dat jou gevraagd wordt of je klachten hebt, besmette huisgenoten of nauwe contacten hebt en of je recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat je temperatuur opgemeten wordt.
- Het kan zijn dat je in de kliniek verzocht wordt een mondneusmasker te dragen.
- We heten je van harte welkom, maar zullen je de hand niet schudden.

Ik ben 65 jaar of ouder, en onderga een ingreep onder narcose. Zijn er dan nog aanvullende richtlijnen?

Dan kan het zijn dat je voor je eigen veiligheid voorafgaand aan de ingreep getest wordt op het Coronavirus door middel van een sneltest. Je loopt namelijk een verhoogd risico op complicaties wanneer je op het moment van de ingreep besmet bent met het Coronavirus; zelfs wanneer je geen klachten hebt. Wanneer je reeds volledig gevaccineerd bent, is dit niet het geval. We verzoeken je dan om jouw vaccinatiebewijs mee te nemen.

Ik heb een filler behandeling ingepland staan, maar ik heb al een COVID vaccinatie gehad of ga deze in de nabije toekomst krijgen. Kan deze filler behandeling dan doorgaan?

Een filler behandeling kan niet plaats vinden in de periode van 2 weken voor tot 2 weken na het krijgen van een COVID vaccinatie. Houd hier rekening mee bij het inplannen van je behandeling. Het consult gesprek om je wensen te bespreken kan natuurlijk wel gewoon doorgaan.

Mocht je in deze periode toch al een behandeling hebben ingeboekt, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen zodat we een alternatieve datum met je kunnen inplannen.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag
Bel 088 - 7785201