Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Dokter, kan ik er natuurlijk uit blijven zien met fillers?

Door Tina Jawidan - 15 / 02 / 2023

Deze vraag krijgen wij vaak te horen in de spreekkamer. Logisch! Op social media zien we vaak extreme resultaten, waardoor het soms lijkt alsof fillers altijd een onnatuurlijk resultaat geven. Wij laten graag het tegenovergestelde zien. Namelijk hoe fillers jouw natuurlijke schoonheid kunnen versterken.

Natuurlijke looks met fillers

Ben je bang dat je door fillers jouw natuurlijke mimiek kwijtraakt? Of dat je jezelf niet meer bent? Dan kan ik jou geruststellen. Fillers geven, indien juist geplaatst en in de goede hoeveelheden, een heel natuurlijk resultaat. Het doel is om jou op een natuurlijke en mooie manier ouder te laten worden, op de manier die bij jou past. Het streven is dat jij er meer uitgerust of minder boos uit ziet, zonder dat mensen direct zien dat je bent behandeld.

Het beeld waar mensen vaak bang voor zijn, bekend als ‘the pillow face’, is het resultaat van te veel fillers plaatsen. Vaak worden de jukbeenderen dan bijvoorbeeld overvuld, waardoor de gezichtsverhoudingen niet meer kloppen.

Hoe creëren we een natuurlijk resultaat?

De manier om een overvuld beeld te voorkomen en een natuurlijk resultaat te creëren, is door een goede uitleg te geven over fillers en een systematische analyse van jouw gezicht te maken. Het consultgesprek is hierbij minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Door jouw wensen en zorgen te bespreken en samen een gezichtsanalyse te maken volgens de MD codes, kunnen we een behandelplan maken dat bij jou en jouw wensen past. Door het gezicht als een geheel te beoordelen, creëren we de meest natuurlijke resultaten. Zo zie jij er minder vermoeid, minder verdrietig, minder boos of aantrekkelijker uit. Daarnaast kunnen dieptes onder de ogen verminderd worden en kan het lipvolume hersteld worden.

Afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat kan de behandeling in een sessie of in meerdere sessies uitgevoerd worden. Door grotere behandelingen stap voor stap te doen, hebben we ook elke keer weer de kans om een nieuwe analyse te maken en de behandeling te verfijnen. Het is belangrijk om als arts een artistiek oog te hebben, om de kleinste details te zien en zo het mooiste resultaat te behalen.

Laat je adviseren

Tijdens een consult kijken we graag met je mee, bespreken we jouw wensen en geven we deskundig en eerlijk advies. Zo kijken we samen hoe we een natuurlijk resultaat kunnen behalen. Plan gerust eens een consult in bij mij of een van de andere cosmetische artsen. Zij staan graag voor je klaar om je te helpen en samen met jou de verschillende behandelmogelijkheden te bespreken.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201