Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De injectable behandeling van Yolanda

Injectables, Fillers behandeld door Tina Jawidan

De eerste keer een fillerbehandeling (53 jaar), dus beetje spannend maar ‘angst’ bleek ongegrond en het resultaat mag er wezen.

Yolande (53 jaar): Na ruim 50 kg te zijn afgevallen, oogde mijn gezicht wat ingevallen. Drs. Tina Jawidan heeft dit heel mooi en natuurlijk opgevuld met fillers. Voor mij was het de eerste keer dus een beetje spannend was het wel maar dit bleek ongegrond en het resultaat mag er wezen. Ik voel me weer fris en fruitig.

Beetje huiverig
Tina begreep goed wat ik wilde en ‘loodste’ me vakkundig én vriendelijk door de behandeling, met een heel natuurlijk en mooi eindresultaat. Ik was een beetje huiverig voor een ‘kunstmatig’ resultaat (vind mijn rimpeltjes immers charmant en wilde die niet perse kwijt). Fijn van Tina vond ik vooral, dat ze erg goed luisterde naar mijn wensen hierover, en echt de tijd nam om vanuit haar expertise mijn wensen te vertalen naar een heel natuurlijk resultaat. Ze stelt je echt op je gemak!

Stralen
Nu na ruim 3 weken ben ik hartstikke blij met het resultaat. M’n wangen zijn minder ingevallen, m’n huid op die plaatsen oogt ‘vloeiender’ en frisser. Ondanks m’n grote gewichtsverlies waar ik heel blij mee ben, tekent dat nu niet meer zo in m’n gezicht, en daar alleen al ben ik (nog meer) van gaan stralen. Aanrader dus, als ‘de veerkracht’ ook uit jouw gezicht is verdwenen na (o.a.) gewichtsverlies. Ik ben blij!

"Ik voel me weer fris en fruitig."

Bel 088 - 7785201