Contact - Velthuis kliniek

Contact

Velthuis kliniek heeft een informatiecentrum waar u terecht kunt met al uw vragen - telefonisch of per e-mail. De medewerkers van het informatiecentrum nemen de tijd voor u, informeren u uitgebreid en kunnen u een goed beeld geven van alle aspecten van een behandeling.

 

Neem contact op met ons informatiecentrum via 088 - 7785201 of via info@velthuiskliniek.nl

 

Wij zijn bereikbaar van:
8.00 tot 20.00 uur op maandag t/m donderdag
8.00 tot 17.00 uur op vrijdag.


Wanneer u belt vanuit het buitenland: 0031 40 258 77 95

 

Om het consult met een van onze specialisten voor te bereiden, vraagt de medewerkster van het Informatiecentrum u telefonisch een aantal medische gegevens te verstrekken. Uw medewerking aan dit gesprek is vrijwillig. Indien u deze zaken liever tijdens het consult met de specialist bespreekt, kunt u dit bij het telefonisch contact aangeven. Dit kan echter betekenen dat u pas tijdens het consult geïnformeerd wordt over de consequenties voor uw eventuele behandeling. 

 

Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag? 

Bel dan direct met 088-7785 221

Voor onze vestigingen kijkt u op deze pagina


Wijzig uw afspraak

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op te nemen. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. De kliniek is bereikbaar op telefoonnummer: 088 - 7785221. Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer u uw afspraak na deze tijd annuleert of wanneer u niet op de afgesproken tijd verschijnt. Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden.
 

Zakelijk contact

Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Voor algemene vragen neemt u contact op met de betreffende afdeling. Acquisite naar aanleiding van onze reclameuitingen wordt niet op prijs gesteld. 


Directiesecretariaat: 088 - 778 52 25
Finance: 088 - 778 52 35
P&O: 088 - 778 52 00

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten