Juvéderm ULTRA 2 voor oppervlakkige rimpels - Velthuis kliniek

Meer informatie over Juvéderm ULTRA 2

Juvéderm ULTRA 2 is een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden.

Het hyaluronzuur in Juvéderm ULTRA 2 is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties. Juvéderm ULTRA 3 is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour. Juvéderm ULTRA SMILE is speciaal voor behandeling van de lippen ontwikkeld. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft.

Juvéderm is uiterst precies te doseren en in principe niet voelbaar. De behandeling moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

Bekijk de resultaten van een behandeling met fillers

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA 2. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Bekijk de video voor meer informatie

Bekijk video

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Bij inspuiting is een verdoving meestal niet nodig. Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm ULTRA 2 is precies te doseren en na de behandeling, mits correct gebruikt, niet voelbaar. 

Een behandeling met Juvéderm ULTRA 2 duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis.

Verdoving

Verdoving is (behalve bij inspuiting in de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt kan uw huid door middel van een kleine injectie of een crème plaatselijk verdoofd worden.

Na de ingreep

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

Een behandeling met Juvéderm ULTRA 2 moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. 

Juvéderm ULTRA 2 kan, wanneer het oppervlakkig wordt ingespoten, iets blauw doorschemeren. Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt zelden voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij inspuitingen met Juvéderm ULTRA 2.

Er mag ten tijde van een fillerbehandeling geen sprake zijn van een actieve infectie ergens in het lichaam. Dus ook cliënten die een blaasontsteking, griep, sinusitis, paradontitus of iets dergelijks hebben of recent (in afgelopen 2-4 wkn) hebben gehad, raden we aan een fillerbehandeling uit te stellen tot ongeveer 1 maand na einde van de infectie.

Doordat mijn mondhoeken naar beneden hangen denkt iedereen dat ik chagrijnig ben. Is hier wat aan te doen?

Injectables kunnen hiervoor vaak verbetering geven. Juvéderm is hiervoor zeer geschikt. Het inspuitmiddel wordt dan vaak in de buitenkant van zowel boven- als onderlip gespoten, waardoor de mond zich al het ware opricht.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien.

Moet ik stoppen met roken?

U hoeft niet te stoppen met roken voor een rimpelbehandeling. Maar het is wel goed om u te realiseren dat roken uw huid snel laat verouderen.

Wat moet ik de arts per se vertellen voor de fillerbehandeling?

Het belangrijkste wat u de arts moet vertellen is wat u van de behandeling verwacht. Want alleen als u reële verwachtingen heeft, zult u straks blij zijn met het eindresultaat. Stel gerust vragen en zorg ervoor dat alles helemaal duidelijk is. De arts zal u vragen stellen over uw gezondheid. Geef zo uitgebreid mogelijk antwoord. Als u medicijnen gebruikt moet u dat wel even melden aan de arts. Operaties die u heeft ondergaan en medische problemen in de familie zijn ook het vermelden waard.

Is de behandeling pijnlijk?

Fillerinjecties worden door sommige mensen als pijnlijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen. Om het ongemak te verminderen koelen we uw huid voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Wanneer mag ik douchen of in bad?

Dat mag meteen na de behandeling weer.

Wanneer mag ik weer sporten?

U mag direct weer sporten.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling. Na ongeveer zes maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Behandeling Prijs
Juvéderm ULTRA 2, per 0,55 ml €350,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten