Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blijf vooral jezelf

Ik-blijf-julia.-ook-na-mijn-cosmetische-ingreep

Blijf vooral jezelf

Jezelf zijn. Het valt niet altijd mee voor de moderne vrouw of man. Veel verantwoordelijkheden. Thuis en op het werk. Hoge verwachtingen van anderen, van de maatschappij. En nog belangrijker, van jezelf. Elke dag blijf je balanceren, leren en jezelf ontwikkelen. Maar je blijft jezelf. Wij zijn trots op deze vrouwen en mannen zoals jij. Die in zichzelf wil geloven en investeren. Wij helpen je graag. Met aandacht, advies en cosmetische behandelingen.

Heb jij last van je lichaam? Zie je er vermoeider of ouder uit dan je bent? Schaam jij je voor je rimpels? Of verlang je terug naar de uitstraling die je in je jongere jaren had? Wees gerust, je bent echt niet de enige. En waarom zou je jouw prachtige innerlijk verstoppen achter je uiterlijk? Na een bezoek aan Velthuis kliniek kun je weer ongegeneerd jezelf zijn. Want dat is het allerbelangrijkst. Zonder schaamte, onzekerheid of ongemak die jouw geluk in de weg zitten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten staan altijd voor je klaar met eerlijk en realistisch advies. Ze nemen je twijfels weg, stellen je gerust en beantwoorden al je vragen voordat we samen de juiste behandeling kiezen. Ons uiteindelijke doel? Dat jij optimaal jezelf (weer) kan zijn. Zonder ongemak of schaamte, maar met meer zelfvertrouwen en een opgelucht gevoel.

Ga naar al onze specialisten

Al 25 jaar toonaangevend in Nederland

Bij Velthuis kliniek hebben we aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en kiezen we altijd de behandeling die bij je past. Het draait niet om onze ingreep of behandeling. Het draait om jouw geluk. Zo zijn we in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende kliniek in Nederland voor plastische chirurgie, injectables en huidverbetering.

Ervaringen

Hoe anderen ons hebben ervaren

Je weet pas het hoe het is als je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring bij ons.

Lees de ervaringen

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over jouw ongemak, onze werkwijze, behandelingen of specialisten? Neem contact op met ons.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201