Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blijf vooral jezelf

Blijf vooral jezelf

Als er één advies is dat wij bij Velthuis kliniek aan jou willen meegeven, is het dat; blijf vooral jezelf. Maak keuzes die bij je passen. Ga op je gevoel af. Geloof in jezelf en investeer in jezelf. Wij willen je daarbij helpen. Als je iets aan je uiterlijk wilt laten veranderen, doe je dat namelijk bij een betrouwbare kliniek, die ervoor zorgt dat jij jezelf blijft, ook na de ingreep. Wij zijn er voor je met aandacht, eerlijk advies en cosmetische behandelingen.

Al meer dan 25 jaar toonaangevend in Nederland

Bij Velthuis kliniek hebben we aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en kiezen we altijd de behandeling die bij je past. Het draait niet om onze ingreep of behandeling. Het draait om jouw geluk. Zo zijn we in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende kliniek in Nederland voor plastische chirurgie, injectables en huidverbetering.

Hoe kunnen we jou helpen?

Onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten staan altijd voor je klaar met eerlijk en realistisch advies. Ze nemen je twijfels weg, stellen je gerust en beantwoorden al je vragen voordat we samen de juiste behandeling kiezen. Ons uiteindelijke doel? Dat jij optimaal jezelf (weer) kan zijn. Zonder ongemak of schaamte, maar met meer zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Maak kennis met onze specialisten

Vragen? Stel ze gerust

Heb je een vraag over jouw ongemak, onze werkwijze, behandelingen of specialisten? Neem contact op met ons.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201