Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Fientje van der Veen

Plastisch chirurg

Behandelingen:
Vestiging:

“Het geeft me voldoening als het bereikte resultaat overeenkomt met de verwachting”. Drs. Fientje van der Veen gaat voor het hoogste resultaat.

“Werken bij Velthuis kliniek biedt een omgeving welke volledig is ingericht om aan de wensen van een cliënt te kunnen voldoen. In een dergelijke omgeving is het mogelijk om de beste service en zorg aan een cliënt te kunnen leveren. De ambiance is fijn, de samenwerking met collega’s is optimaal en de tijd en aandacht hebben voor de cliënt is erg fijn.

Mijn specialisatie is met name gericht op de borstchirurgie en contourherstellende chirurgie van het lichaam. Dit een breed palet, variërend van borstvergroting, borstverkleining, borstlifts tot buikwandcorrecties. Met behulp van deze ingrepen probeer ik de contour van een lichaamsdeel te herstellen of te verbeteren en passend te maken bij het postuur van mijn cliënt. Daarnaast heb ik ook een voorliefde voor de aangezichtschirurgie en dan met name de verjongende chirurgie rond de ogen. Met een relatief kleine en vaak ongecompliceerde ingreep zoals een bovenooglidcorrectie hebben cliënten niet alleen minder klachten, ze zien er direct ook weer frisser en iets jonger uit.

Ik vind het belangrijk om elke cliënt de juiste persoonlijke aandacht te geven en volledig en realistisch in te lichten over een cosmetische behandeling om zo samen de juiste afweging te maken. Het geeft mij heel veel voldoening als het bereikte resultaat dan ook echt overeenkomt met de verwachtingen van mijn cliënt.
Recent heb ik een jonge vrouw geopereerd die nauwelijks borstvorming had. Ondanks haar natuurlijke schoonheid voelde zij zich hierdoor toch onzeker en niet vrouwelijk. Samen hebben we gekeken wat het beste past bij haar postuur en ook natuurlijk oogde. Na de borstvergroting zag ik haar terug, vol trots in een mooie jurk en stralend van blijdschap. Ze vertelde me hoe blij ze was met het resultaat en dat ze zich nu op en top vrouwelijk voelde. Dit soort momenten geven me veel voldoening, daar doe je het voor!”

"Het geeft me voldoening als het bereikte resultaat overeenkomt met de verwachting"

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201