Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Erik Jan Timmenga

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 19024292701 Behandelingen:
Vestiging:

Vanzelfsprekend gaat aan elke ingreep een consult met een gedegen advies vooraf. En daarvoor ben je bij dr. Erik Jan Timmenga aan het juiste adres.

“Ik beoefen de esthetische plastische chirurgie sinds 1995. Deze vorm van chirurgie heeft zich de afgelopen jaren geleidelijk verplaatst vanuit het ziekenhuis naar gespecialiseerde zelfstandige behandelcentra en privéklinieken. Velthuis kliniek is de grootste en best uitgeruste kliniek, die mij maximaal ondersteunt en waar ik mij volledig kan concentreren op de zorg voor mijn cliënten.

De esthetische chirurgie van het aangezicht is mijn aandachtsgebied. Hiermee bedoel ik de ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, voorhoofdslift, neuscorrectie, oorschelpcorrectie, hals- en facelift. Correcties in het gelaat vormen voor mij een professionele uitdaging omdat de resultaten zo zichtbaar zijn en een grote impact hebben op het welbevinden van mijn cliënt.

In de eerste plaats geef ik je een eerlijk advies. Soms is dat een andere ingreep dan waar je om vraagt en soms raad ik een ingreep zelfs af.  Met mijn operaties streef ik naar natuurlijke resultaten. Niet dat je omgeving vraagt: ”wat is er met jou gebeurd?”

Na zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) specialiseerde dr. Erik Jan Timmenga zich tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar correctieve en vormverbeterende chirurgie, zoals van het voorhoofd, de oogleden, de neus en de oren.

Dr. Erik Jan Timmenga heeft een eigen website: https://www.timmenga.com, hier geeft hij ook (online) advies. 

"Met mijn operaties streef ik naar natuurlijke resultaten. "

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Erik Jan Timmenga

3 veelgestelde vragen over een facelift door plastisch chirurg Erik-Jan Timmenga

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201