Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Jeroen Schots

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 29062623801 Behandelingen:
Vestiging:

Topzorg op maat en alle aandacht voor de cliënt. Dat vindt drs. Jeroen Schots belangrijk en vindt hij terug bij Velthuis kliniek.

“Binnen Velthuis kliniek staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Hierdoor kan ik topzorg op maat bieden met alle aandacht die jij als cliënt verdient. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken Velthuis kliniek een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden.

Uiteraard zit schoonheid ook van binnen. Maar soms zit je gewoon letterlijk niet lekker in je vel. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te kijken hoe je gewoon weer mooi jezelf kunt zijn. Hiernaast vind ik het belangrijk dat mijn cliënten tevreden naar huis gaan. Dus geef ik duidelijk advies en ben ik reëel over wat haalbaar is en wat niet. Het zou heel vervelend zijn als jij verwachtingen hebt, die niet overeenkomen met het maximaal haalbare resultaat. Dat wil ik dus zeker voorkomen!''

Drs. Jeroen Schots (1979) studeerde geneeskunde aan de Radboud UMC te Nijmegen. In 2004 behaalde hij zijn artsexamen. Hierna specialiseerde hij zich in Nijmegen tot plastisch chirurg. Als plastisch chirurg heeft hij veel ervaring opgedaan in meerdere grote ziekenhuizen. Daarnaast bezoekt hij nationale en internationale congressen en cursussen om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

"Ik vind het een uitdaging om samen met jou te kijken hoe je gewoon weer mooi jezelf kunt zijn."

BBB - borstvergroting

Spiegeltje, Spiegeltje

Debby krijgt een ooglidcorrectie

Lelijke eendjes - Borstverkleining

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Jeroen Schots

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201