Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Laura Zaal

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 69051618001 Behandelingen:
Vestiging:

Velthuis kliniek staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Essentiele ingrediënten voor dr. Laura Zaal.

“Ik vind het belangrijk om elke cliënt persoonlijke aandacht te geven en goed en realistisch voor te lichten. Ik heb me inmiddels met name toegelegd op één speciaal aandachtsgebied: borstchirurgie. Een specialisatie die om een grote mate van inlevingsvermogen vraagt. Wil jij bijvoorbeeld iets aan je borsten laten doen, dan denk je daar toch eerst heel goed over na. Vervolgens zullen we samen de beste manier zoeken én vinden om een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Naast borstchirurgie doe ik ook andere lichaamscorrecties. 

Wist je dat een borstvergroting dè cosmetische ingreep met de hoogste tevredenheid is? Jouw verwachtingen en wensen spelen hierbij een grote rol en verschillen per persoon. Persoonlijk advies en maatwerk zijn hierbij essentieel. Dat maakt een borstconsult ook altijd zo bijzonder. Door goed te luisteren naar jouw wensen, precies de maten in te meten en uitgebreid te passen met pasvolumes kan ik een ‘perfect fit’ advies geven met jouw gewenste look van de borsten. Door de 3D simulatie is het ook mogelijk om goed weer te geven hoe de vergrote borsten er bloot uit komen te zien.

De procedure is simpel; ik film de borsten tijdens jouw consult rondom met een iPad die uitgerust is met een ingenieuze dubbele lens. Na een paar minuten heeft het softwareprogramma een driedimensionale versie van jouw torso gemaakt. En na het invoeren van de gewenste grootte en vorm prothese, verschijnen de gesimuleerde vergrote borsten op het scherm in bewegende beelden en kunnen ze vergeleken worden met de huidige situatie.

Natuurlijk is de 3D simulatie een mooie toevoeging , maar het is geen vervanging van ons persoonlijk gesprek en advies. Ik blijf tijd en aandacht schenken aan jouw verhaal, wensen en we gaan uitgebreid passen met de pasvolumes. Je moet ook een gevoel krijgen bij ons, de kliniek maar ook hoe zie ik er in kleding uit en verschillende shirtjes passen. Hoe je vergrote borsten er dan bloot uit zien, is echt een hele mooie toevoeging. We kunnen ook mooi naast elkaar zetten hoe iets meer of iets minder er dan uit zou komen te zien, of asymmetrie laten zien. Al die beelden kun je ook laten bewegen.

Samen met twee fysiotherapeuten voer ik een uniek herstelprogramma uit na een dual plane borstvergroting. De resultaten zijn bijzonder goed te noemen: vrouwen hebben veel minder pijn na de ingreep, ze herstellen veel sneller en de borsten voelen veel soepeler aan. Enorm veel pluspunten dus!

Het natuurlijk decolleté is dé nieuwe trend op het gebied van cosmetische ingrepen. Lees meer hierover en hoe je dit effect kunt bereiken."

Dr. Laura Zaal studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1999 behaalde ze cum laude haar artsenbul, en in 2007 voltooide ze haar opleiding tot plastisch chirurg aan de Isala Klinieken in Zwolle. Dr. Zaal is in 2009 gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam met het onderwerp aangeboren moedervlekken. 

Dr. Laura Zaal heeft een eigen website: http://www.laurazaal.nl/

"Wist je dat een borstvergroting dè cosmetische ingreep met de hoogste tevredenheid is."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Laura Zaal

Een ontmoeting met plastisch chirurg Laura Zaal

Borstvergroting De Kliniek2

Lelijke eendjes - borstvergroting

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201