Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

plastisch chirurg Jacques van der Meulen

Dr.

Jacques van der Meulen

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 59044421601 Behandelingen:
Vestiging:

‘Het optimaliseren van jouw eigen natuurlijke uitstraling.’ Dat is het handelsmerk van plastisch chirurg Dr. Jacques van der Meulen.

“Je gezicht bepaalt je identiteit, hoe je overkomt, hoe je communiceert en hoe andere mensen op je reageren. Ik ben me zeer bewust van de waarde van die eerste indruk en neem jouw eigen uitstraling als basis voor mijn behandelingen. Bij de ingrepen die ik doe - met name facelifts en neuscorrecties - gaat het bij uitstek om balans. Door zo’n behandeling mag je jezelf nooit verliezen, je uitstraling moet kloppen en bij je passen, met respect voor je natuurlijke grenzen.

Ik streef ernaar om het zo te doen dat alles weer op z’n plek valt. Je oogopslag, je persoonlijkheid, de vorm van je lichaam."

Mijn werkwijze

"Bij ons eerste gesprek luister en observeer ik, en neem dan je zorgen en wensen als uitgangspunt voor mijn overweging van de mogelijkheden. Bij het analyseren van jouw uitstraling komen zaken zoals aantrekkelijkheid, openheid, betrouwbaarheid, frisheid, charisma, daadkracht, accenten en balans aan bod.

Ik laat zien hoe ik dat voor je kan verbeteren en wat het effect daarvan zal zijn. Daarbij probeer ik zo duidelijk mogelijk te zijn zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ik werk met respect voor wie je bent en wat je van me vraagt en ik zorg voor het beste resultaat binnen de grenzen van de realiteit.

Het minimaliseren van de tijd dat je 'er even uit bent', van de impact en van de risico’s is een constant streven, omdat ik graag wil dat je met zo min mogelijk “gedoe” en binnen zo kort mogelijke tijd met een zo optimaal mogelijk resultaat weer aan de slag kunt.

Ik ga professioneel met feedback om en houd mezelf regelmatig de spiegel voor, op zoek naar evolutie. En ik werk met het beste team, in een kliniek waar kwaliteit bovenaan staat, zowel vóór, tijdens als na de operatie."

Waar ik voor sta

"Ik ben overtuigd van het effect van uitstraling op communicatie en interactie, bij iedere ontmoeting die je hebt. Leeftijdsadequaat optimaliseren is wat ik nastreef, maar ik geloof daarbij niet in één manier voor iedereen.

Ik ben me bewust van het vertrouwen dat mensen moeten hebben om hun gezicht aan iemand toe te vertrouwen en evolueer elke dag om dat vertrouwen waard te blijven. Mijn operatietechnieken zijn gericht op minimale genezingstijd (zo kort mogelijke en onopvallend mogelijke littekens met zo efficiënt mogelijke operaties).

Ik weet dat operaties een enorm positief verschil kunnen maken. Toch geloof ik niet in perfect, maar wel in optimaal. Het moet bij je passen.

Jacques van der Meulen
www.naturalfaces.com

plastisch chirurg Jacques van der Meulen

"Bij elke operatie die ik uitvoer heb ik als doel om de natuurlijke uitstraling en schoonheid van iemand te optimaliseren."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Jacques van der Meulen

Een ontmoeting met plastisch chirurg Jacques van der Meulen

Enbloc Facelift De Kliniek2

Lelijke eendjes - neuscorrectie

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201