Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Jacques van der Meulen

Plastisch chirurg Rotterdam / Den Haag

BIG registratienummer: 59044421601 Behandelingen:

Het optimaliseren van je eigen natuurlijke uitstraling. Dat is het handelsmerk van Dr. Jacques van der Meulen.

“Het blijft mooi om te zien wat voor positieve impact een lichaamsbehandeling heeft. Vaak hoor ik mijn cliënt na de ingreep zeggen dat ‘alles op z'n plek valt’, dat ze weer (of eindelijk) het figuur hebben dat past bij hoe ze zich voelen.

Dezelfde uitdaging vind ik ook terug bij behandelingen in de aangezicht. Ik streef ernaar om bij mensen het emotionele en lichamelijke gevoel van ouder worden weer met elkaar in balans te brengen. Bijna iedereen voelt zich namelijk jonger dan dat ze er uitzien en je gezicht is toch bepalend voor je uitstraling. Door de dunne huid rondom de ogen tekent het gezicht vaak het eerst. Van een simpele ooglidcorrectie knappen mensen dan ook vaak al enorm op!

Ik merk vaak dat mensen bang zijn voor een facelift, wat volgens mij gevoed wordt door de media en al die “celebrities”. Dat is zo jammer, want als je huid eenmaal wat slapper is, is het eigenlijk de enige manier om echt een verbetering te bereiken. Ik heb daarom een speciale de hals- en kaaklijnlift ontwikkeld  waarmee het mogelijk is geworden om, met kleinere littekens en minder risico, toch een natuurlijke verjonging te verkrijgen. Door die techniek kun je weer eerder onder de mensen komen, zonder dat iemand het opvalt dat je een operatie gehad hebt.

Het herstellen van de balans van het aangezicht geldt in het bijzonder voor ingrepen aan de neus. Neuscorrecties luisteren zeer nauwkeurig. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Ik zal altijd proberen om je zo duidelijk mogelijk te maken wat de oorzaak van jouw probleem is en waar de oplossing ligt. Als de verwachtingen realistisch zijn en de neus door zo’n operatie weer in balans komt met de rest van het gezicht, dan is de ingreep geslaagd."

Dr. Jacques van der Meulen (1966)studeerde Geneeskunde in Groningen. Voor zijn opleiding werkte hij in Amerika, Zuidoost Azië , Australië en Engeland, waarna hij zich uiteindelijk vestigde in Rotterdam. Ter afsluiting van zijn opleiding haalde hij in 2003 als eerste Nederlander zowel het Nationale als het Europese Internationale examen in de Plastische Chirurgie.

Als oprichter van de Dutch Association for Facial Plastic and Reconstructive Surgery leidt Dr. Van der Meulen al jaren jonge internationale plastisch chirurgen op in het gebied van de aangezichtschirurgie. Daarnaast was hij jarenlang bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, is hij de nationale secretaris van de toonaangevende International Society Aesthetic Plastic Surgery en organiseert hij jaarlijks een internationale operatiecursus.

"Ik streef ernaar om bij mensen het emotionele en lichamelijke gevoel van ouder worden weer met elkaar in balans te brengen."

Een ontmoeting met plastisch chirurg Jacques van der Meulen

Lelijke eendjes - neuscorrectie

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Jacques van der Meulen

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie