Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Hanneke Tielemans

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 19063080701 Behandelingen:
Vestiging:

In een ZBC (zelfstandig behandelcentrum) zoals Velthuis kliniek heerst een andere sfeer en mentaliteit dan in het ziekenhuis. Dit is een van de redenen voor drs. Hanneke Tielemans om hier graag te werken.

“Tijdens mijn opleiding heb ik geruime tijd in een zelfstandig behandelcentrum gewerkt en dat is zeer goed bevallen. Klantgerichtheid, kleinschaligheid, een vast team, korte lijnen en de veelzijdigheid aan ingrepen zijn zaken die me erg aanspreken. Dit alles komt ten goede voor zowel de werksfeer maar zeker ook voor jou als cliënt.

Ik heb me gespecialiseerd in borstchirurgie. Ben je niet blij of onzeker over je borsten, dan help ik je graag met het ‘maken’ van een nieuwe borst. Technisch is het uitdagende ingreep en de communicatie tussen mij als arts en jou als cliënt is een heel belangrijk aspect. Door samen met jou op zoek te gaan naar datgene wat het beste bij je past, bereiken we de beste resultaten. Elke behandeling is maatwerk en daarom ook een mooie uitdaging.

Naast de borstchirurgie heeft de gelaatschirurgie mijn speciale aandacht. Het gezicht is voor iedereen zichtbaar. Het is dan ook de kunst ervoor te zorgen dat de operatie juist níet voor iedereen zichtbaar is. Mijn passie ligt in het behouden van jouw natuurlijke schoonheid en het accentueren van jouw persoonlijke kenmerken.”

Drs. Hanneke Tielemans (1980) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna zij zich specialiseerde tot plastisch chirurg aan het Medisch Centrum Leeuwarden in combinatie met het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Zij is als onderzoeker betrokken bij diverse studies, waaronder ‘Breast Reconstruction in One Stage’. Drs. Tielemans is staflid in het RadboudUMC, afdeling Plastische, reconstructieve en handchirurgie.

Drs. Hanneke Tielemans heeft een eigen website: www.doktertielemans.nl.

"Door samen met jou op zoek te gaan naar datgene wat het beste bij je past, bereiken we de beste resultaten."

Een ontmoeting met plastisch chirurg Hanneke Tielemans

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201