Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Marijke van den Elzen

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 19908909501 Behandelingen:
Vestiging:

De balans vinden tussen de schoonheid en de functie. Dat is de uitdaging voor dr. Marijke van den Elzen.

"Wanneer deze balans er voor je gevoel niet meer is, ga ik graag met je in gesprek hoe dit zoveel mogelijk terug gevonden kan worden. Samen met jou kijk ik naar de opties en aangepast op jouw wensen en de mogelijkheden van je lichaam, zoeken we samen naar de beste oplossing. Het gaat in de plastische chirurgie beslist niet – zoals het vooroordeel vaak is – alleen om de esthetiek. Het is altijd een combinatie van esthetiek en functionaliteit.

De diversiteit van de plastische chirurgie vind ik fijn; ik behandel van jong tot oud, man en vrouw, van voeten tot oren of vagina. Soms haal ik overbodige huid weg bij mensen die veel zijn afgevallen en op andere momenten ben ik bezig met microchirurgie, waarbij ik op de millimeter werk. Ik vind het ontzettend belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënten, maar ook om eerlijk en open te zijn over wat wel en niet kan. Ik wil dat iedereen goed voor ogen heeft waarmee hij of zij wakker wordt."

Nadat zij een aantal jaren werkervaring heeft opgedaan in verschillende (grote) ziekenhuizen in binnen- en buitenland, gepromoveerd is binnen de plastische chirurgie en een fellowship esthetische chirurgie heeft gevolgd, is dr. Marijke van den Elzen in 2018 begonnen binnen CosMedic en de ziekenhuizen Máxima Medisch Centrum en Sint Jans Gasthuis in Weert. Vanaf september 2020 is zij verbonden aan Velthuis kliniek."

"Ik vind het ontzettend belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënten, maar ook om eerlijk en open te zijn over wat wel en niet kan."

De Kliniek 2

Aflevering 6: Borstlift + lipofilling

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201