Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Han Wilmink

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 39024949901 Behandelingen:
Vestiging:

Cosmetische chirurgie, een mooi vak met prachtige resultaten! Dat vindt drs. Han Wilmink ook.

"Plastische chirurgie boeit mij vanwege de vele technische mogelijkheden en de voortdurende innovaties. Bij Velthuis kliniek houd ik me vooral bezig met alle facetten van de cosmetische chirurgie met als specialisme facelifts en endoscopische gezichtschirurgie, buikwand- en borstcorrecties.

Ik maak gebruik van de mogelijkheden die de anatomie van het lichaam biedt en streef continu naar een verbetering van vorm en functie. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om te kijken of ik de wensen van mijn cliënten kan vervullen. En het geeft me een enorme voldoening als een cliënt na een behandeling enthousiast de kliniek verlaat.
Kom je bij mij op het spreekuur dan luister ik allereerst naar je wensen en verwachtingen waarbij ik altijd de grenzen van wat kan in de gaten houd.
Ik schroom niet om in bepaalde gevallen een operatie af te raden. Commerciële gevoelens zijn voor mij geen drijfveer om toch te behandelen. Ik ga voor kwaliteit, schoonheid en oprechtheid."

Drs. Han Wilmink (1961) heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis Nijmegen St. Radboud gevolgd en is sinds vele jaren werkzaam bij Velthuis kliniek.

"Het geeft me een enorme voldoening als een cliënt na een behandeling enthousiast de kliniek verlaat."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Han Wilmink

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201